Villa fra EDC

Tybjergvej 5, Orup

4160 Herlufmagle

3.595.000 kr.

6/5 rum, 290 m²
Står som nyt

Tybjergvej 5, 4160 Herlufmagle

Er I til fred og ro og smukke omgivelser med kig til åbne marker, så er ejendommen her absolut et besøg værd. Blandt smuk natur, ligger denne flotte renoverede ejendom som er lige til at tage i brug. Dertil er der en lade bygning tilbage efter stormen som man kan etablere til dyrehold eller andet. De resterende bygninger er revet ned efter stormen og kan etableres igen hvis behovet er for dette.

Selve stuehuset er et kapitel for sig. Hele 290 m² bolig er blevet renoveret med høj finish fra A-Z taget højde for husets sjæl og charme, så det passer i stilen. Huset opvarmes med luft/vand varmepumpe og der er gulvvarme i hele huset.

Boligen byder på en spændene indretning i form af stor entré med skabsplads. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert badeværelse med bruseniche. Nyere køkken fra 2020 fra Vor­ding­borg­køk­ken med kig til gårdspladsen. 3 værelser i stueplan samt skøn vinkelstue med udgang til lækker, syd/-vest terrasse, hvor udsigten over markerne kan nydes.
1. salen blev fær­di­grenove­ret i 2020 og byder på endnu 2 gode værelser samt lækkert badeværelse.

Grunden er på 1,5 ha og er et helt kapitel for sig selv - Her falder roen til en med det samme og der er uanede muligheder for dig med grønne fingre. Udsigt til marker hele vejen rundt, og så en helt fantastisk terrasse hvor sommeren skal nydes.

Villaen ligger kun få km fra Herlufmagle, hvor der findes både Netto, skole, daginstitution m.m. Rammerne er i orden og villaen står ind­flyt­nings­klar. Så er du træt af at bo midt i det pulserende byliv og drømmer du samtidig om den ugenerte stille tilværelse, tæt på naturen og med udsigt ud over markerne - så vil EDC anbefale dig at kigge nærmere på denne dejlige ejendom

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.