Villa fra EDC

Elmevej 26

4171 Glumsø

1.795.000 kr.

5/3 rum, 169 m²
Egnet til børnefamilie

Etplansvilla for enden af lukket villavej

I et hyggeligt kvarter, på en lukket vej finder man denne skønne ejendom. Her får man et hyggeligt lokalsamfund og et fantastisk naboskab. Fra ejendommen er der blandt andet under fem minutters gang til Susåskolen. Byen rummer desuden både lægehus, apotek og en stor hal, hvor der er aktiviteter og sportsgrene for børn i alle aldre. Hertil er der også gode ind­købs­mu­lig­he­der og man finder i byen også både børnehave og skønne grønne områder.

Fra Glumsø er der direkte togforbindelse til blandt andet København, Ringsted og Næstved.

Her får man et smukt parcelhus på 169 kvadratmeter, som fremstår utroligt velholdt. Til huset er en flisebelagt indkørsel, som leder til en garage. Huset består af en lys og indbydende for­de­lings­en­tre, som giver adgang til et værelse som med fordel kan anvendes til kontor. Herudover får man adgang til husets store badeværelse, som er med både brusekabine og badekar. Såfremt man ønsker 2 badeværelser, er det stort nok til at man kunne dele det i 2. Fra gangen er der dør til en hyggelig stue med brændeovn, hvor man har havedør til et fint syd/østvendt terrasse – her kan man tilbringe mange hyggelige stunder med familien. Stuen kan snildt deles op til 2 gode værelser såfremt man har behov for dette.

For­de­lings­gan­gen giver desuden adgang til to store værelser og husets køkken/alrum, med separat spisestue, hvor man får et smukt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra spisestuen har man desuden en havedør, som leder til den store træterrasse. Fra køkkenet er der dør til husets bryggers, som er med indbyggede skabe, samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler.
Til huset får man en 867 kvadratmeter stor have, som er nem og overskuelig. Her får man en stor græsplæne, som er indrammet af hæk mod vejen.

Velkommen til Elmevej 26!

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.