Villa fra EDC

Rustkammervej 50

4180 Sorø

2.298.000 kr.

4 rum, 135 m²

INDBYDENDE OG MODERNE VILLA MED SKØN LUKKET HAVE

SÆLGER HAR UDBEDRET DE FLESTE PUNKTER I TILSTANDS- OG ELRAPPORT.

Huset er flot og gennemgående moderniseret i perioden fra 2018-2022 med bl.a. tag, trægulve, badeværelser, ovenlysvinduer, el-port i garage, hoveddør, kloak lavet i 2020. m.m. Der er solceller på tag til eget el-forbrug. Der er planlagt fjernvarme (Sorø Fjernvarme) i 2025.

Flot istandsat villa beliggende på lukket villavej med stor have beliggende tæt ved Pedersborg Skole, hvor der er sikker skolevej, rekreative naturområder og med kort afstand til indkøb og mo­tor­vejstil­kør­sel. Dejlig stor have med frugttræer og bærbuske samt en hyggelig overdækket terrasse. Fin garage og udhus.

Enkel anlagt forhave med indgang til huset og separat kælder indgang.

Villaen er indrettet med entre med trappe til 1.sal og kælder. Flot toilet. Stort køkken med direkte udgang til den store have og i åben forbindelse med spisestuen. Spisestuen er i åben forbindelse med den hyggelige stue med brændeovn. Både spisestue og opholdsstue er præget af et super godt lysindfald pga. de mange vinduer der samtidig giver udsigt til det grønne område på den anden side af vejen. Fra spisestuen er der direkte adgang til hyggelig lys udestue. 1. salen er indrettet med stor fordelingsgang med skabsplads på hele den ene væg. 3 gode værelser og flot badeværelse der er ført i samme stil som toilet i stueetagen. Stor istandsat kælder med mange muligheder og hvor der er stort badeværelse med vaskemaskine, tørretumbler samt stort fritstående badekar.

Sorø er kendt for sine naturskønne omgivelser med mange søer og skove. Sorø har en central beliggenhed på Sjælland. God infrastruktur med bl.a. mo­tor­vejs­for­bin­del­se til København og Fyn/Jylland samt tog hver ½ time til såvel København som Fyn/Jylland. Byen byder på alle ind­købs­mu­lig­he­der, Akademihaven, gymnasium, dag­in­sti­tu­tio­ner samt både privat skole og offentlige folkeskoler. Hertil kommer kul­tu­rak­ti­vi­te­ter i form af biograf, kulturcafé, muséer samt mange sportsklubber, foreninger m.v. Sorø Golfklub og det naturskønne område ved Tystrup Sø og Susåen ligger godt 4 km syd for Sorø.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.