Villa fra EDC

Søbjærg 29

4180 Sorø

4.595.000 kr.

6/4 rum, 242 m²
Solgt

SKØN LANDVILLA TÆT PÅ SØ OG SKOV

En virkelig skøn ejendom til den kva­li­tets­be­vid­ste familie, som drømmer om at bo i naturskønne omgivelser og alligevel tæt på byen.

Ejendommen er beliggende på blind vej tæt ved Tuelsø og med udsigt til åbne marker. Området byder på et utal af gå-, løbe- og cykelture i den skønne natur. Her er cykelafstand til Sorø med indkøb, skoler, børnepasning, sportsområde m.v. Endvidere få min. kørsel til mo­tor­vejstil­kørs­len. Cykelsti og bus til skole.

Dejlig stor og flot anlagt have med hyggeligt gårdmiljø, stort terrasseområde med swimmingpool, frugthave, bålsteder og shelter. En del af haven har tidligere været udlagt til folde, som nemt kan genskabes, så der er mulighed for mindre dyrehold.

Beboelsen er nyopført i 1998 med nyindrettet 1. sal i 2004 og fremtræder i en god kvalitet med bl.a. flot sortglaseret tegltag, fuldmurede vægge og dejlige lyse rum. Opvarmning ved træpillefyr, som suppleres med brændeovne. Der er installeret var­me­ge­nind­vin­dings­an­læg i stueplan, som sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet.

Udbygningerne er ligeledes i en fin stand og er indrettet med ”slyngelstue” med bar og brændeovn, gildestue, fyrrum, disponibelt område med bl.a. to hestebokse, sadelrum samt viktualierum. Her er endvidere et godt værksted med hønsehus samt et separat maskinhus.

Indeholder: Hall med trappe til 1. sal. Dejlig stor lys stue med brændeovn og udgang til haven. Moderne køkken/alrum med udgang til terrassen ved pool-området. Soveværelse (pt. indrettet til walk in closet) med eget badeværelse. Børneafdeling med to gode værelser og pænt badeværelse. Bryggers med god skabsplads. Nydeligt toilet. 1. sal: Stor stue med brændeovn og udgang til altan med flot udsigt. Soveværelse.

En virkelig skøn ejendom med en helt fantastisk have og beliggenhed.

Sorø er kendt for sine naturskønne omgivelser med mange søer og skove. Sorø har en central beliggenhed på Sjælland. God infrastruktur med bl.a. mo­tor­vejs­for­bin­del­se til København og Fyn/Jylland samt tog hver ½ time til såvel København som Fyn/Jylland. Byen byder på alle ind­købs­mu­lig­he­der, Akademihaven, gymnasium, dag­in­sti­tu­tio­ner samt både privat skole og offentlige folkeskoler. Hertil kommer kul­tu­rak­ti­vi­te­ter i form af biograf, kulturcafé, muséer samt mange sportsklubber, foreninger m.v. Sorø Golfklub og det naturskønne område ved Tystrup Sø og Susåen ligger godt 4 km syd for Sorø.

Fakta om Sorø (30.444 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
25,74
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.219 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.985 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.823 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
41803336
Boligareal
242 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
5.002 m²
Antal etager
1
Byggeår
1998
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.700 kr.
Pris/m²
18.528 kr.
Liggetid
19 dage
Pris
4.595.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Vægtet areal
248 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
230.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
26.898 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.013 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.