Villa fra EDC

Agerhønevej 18

4200 Slagelse

5/3 rum, 158 m²
Solgt

Roligt beliggende og ind­flyt­nings­klart hus nær centrum

Rummeligt hus med en særdeles god planløsning til en familie. I får tre pæne store værelser med skabe, og her er både badeværelse og et ekstra toilet. I op­holds­af­de­lin­gen kan I se frem til masser af plads. Her er et køkken, der ligger i åben forbindelse til to sammenhængende stuer, hvor der kan indrettes flere afdelinger. Der er installeret varmepumpe og ge­nind­vin­dings­an­læg, som sikrer et behageligt indeklima.

Der er masser af gode udearealer og plads i ek­stra­byg­nin­ger­ne til fri­tidsak­ti­vi­te­ter. Haven er ugeneret og med god afstand til naboerne. Garagen er inddelt i flere rum til hobbyformål og er med udgang til den overdækkede del af terrassen. Der er flere sektioner på terrassen med læ og sol på forskellige tidspunkter af dagen. Her er også en havedam til guldfisk. I kan se frem til at kunne dyrke egne afgrøder i drivhuset. Foran huset fremstår haven præsentabel, og carporten har plads til to biler.

Ejendommen er beliggende i et rart og roligt kvarter, hvor der både bor børnefamilier og voksne par. Afstanden til centrum er blot to kilometer, og I kan nemt og bekvemt gå til Slagelse Station, når I skal benytte offentligt transport til andre byer. Børnene kommer hurtigt til den nærmeste skole, og I har i det hele taget alle byens faciliteter og fornøjelser inden for nem afstand. De større børn kan cykle til deres gymnasium, og andre ud­dan­nel­ses­ste­der befinder sig ligeledes i nabolaget. Desuden er der kun halvanden kilometer til Fodsporet, når I skal på gåtur i det grønne.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Slagelse (79.923 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.452 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.068 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.826 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
47006280
Boligareal
158 m²
Vægtet areal
175 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
682 m²
Antal etager
1
Byggeår
1967
Ombygget
1984
Energimærke
C
Liggetid
384 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Slagelse

Korsørvej 2, 4200 Slagelse

470@edc.dk58 52 82 00