Villa fra EDC

Heimdalsvej 14

4200 Slagelse

2.295.000 kr.

4/3 rum, 124 m²

God højloftet kælder

Ejendommen ligger i et børnevenligt kvarter i udkanten af Slagelse centrum. Børnefamilien får en bolig med en god planløsning, der tager højde for småbørnenes tryghedsbehov såvel som teenagerens frihedstrang. Stueetagen har nemlig tre værelser og et badeværelse ved siden af hinanden, så de allermindste nemt når de voksne om natten. Køkkenalrummet er åbent, mens den høje køkkenskranke mellem køkken og spisestue begrænser stegeos, ligesom selskabet har et rart sted at hænge ud. Fra køkkenet er der et godt vue over hustagene og landskabet. Brændeovnen i stuen fungerer som et fint supplement til fjernvarmen, da den sørger for en gode temperatur i det meste af huset. Dagligstuen er karakteriseret ved en lys og venlig atmosfære takket være de store vinduespartier. God højloftet kælder med en god loftshøjde. Her er der plads til teenagezone med badeværelse, indgang og to rum.

Haven byder på en overdækket terrasse med sol det meste af dagen og til ud på aftenen. Grunden er højt placeret, så nytårsaften går med at læne jer tilbage og nyde fyrværkeriet ganske gratis. Selvom motorvejen er tre minutter væk, hører I den ikke, og der er privatliv i haven, der nærmest passer sig selv. Garagen har el-port og gør det muligt at komme tørskoet ind.

Der er 150 meter til skole og en smule længere til dag­in­sti­tu­tio­ner­ne. I får en del legepladser i området og ti minutters gåtur til centrum. Slagelse Station kommer man til på fem minutter på cykel, og der er endnu hurtigere til su­per­mar­ke­der­ne.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.