Villa fra EDC

Krænkerupvej 25, Havrebjerg

4200 Slagelse

1.195.000 kr.

5/3 rum, 135 m²

Romantisk hus på landet med eventyrligt dejlig have

Et perfekt sted til en familie, hvor børnene får de bedste ud­fol­del­ses­mu­lig­he­der i en skøn oplevelseshave. Huset er charmerende som bare pokker. En del er fra 1870 og en anden del er tilbygget. Loftshøjden er i nogle af rummene to meter, mens der andre steder er normalhøjde. I køkkenet er der plads til at samle hele familien. Stuen er hyggelig, og her er flere værelser med forskellige in­dret­nings­mu­lig­he­der plus badeværelse og bryggers. Bemærk detaljen med udgang fra soveværelset direkte til drivhuset. Det nye økonomiske gasfyr er fra 2021.

Haven er et kapitel for sig og underskøn med store træer. I kan sidde under valnøddetræet og plukke fra de generøse frugttræer, der byder på blommer, æbler og pærer, ligesom her er frugtbuske og en nyttehave så stor, at I kan blive selvforsynende med grøntsager en stor del af året. I kan lave jeres egen most i fadeburet, og her er også et hønsehus, så I altid kan få friske æg til omeletten. En på alle måder vidunderlig have med hemmelige kroge, kyssebænke og plads til at sætte hængekøjer op mellem træerne.

Beliggenheden er perfekt til jer, der prioriterer fred og ro. Børnene bliver samlet op af den gratis skolebus, der holder lige uden for indkørslen, hvor også naboens børn står på. Skolen ligger i Stillinge cirka fem kilometer fra jeres ejendom. I har en kilometer længere til indkøb i Slagelse, hvor der også er alt det andet byliv. Når I skal til stranden, er der flere gode at vælge imellem, og de ligger også blot fem-seks kilometer væk.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.