Villa fra EDC

Drosselvej 8

4220 Korsør

1.195.000 kr.

4/2 rum, 174 m²

HYGGEN I HØJSÆDET - CHARMERENDE VILLA MED SKØN HAVE

Er I er en familie, der elsker at hygge om hinanden, kan I roligt føle jer hjemme på Drosselvej 8. Her finder man et charmerende hus fra 1915, som selv renoveret, har fuld skrue på hjerterum og sjæl. Beliggende i et hyggeligt kvarter i Svenstrup.

Husets have rummer en stor plæne og en shelter til stjernekiggeri og overnatning i det fri, for børn og barnlige sjæle. Der er også en stor terrasse plus overdækket, hvor planter snor sig op, samt mange andre hyggelige sol-og lækroge, hvor man uforstyrret kan slå sig ned med en god kop ef­ter­mid­dagskaf­fe eller holde en mindeværdig middag.

Huset er yderst velholdt - helt parat for jer til at flytte ind, og sætte jeres eget personlige præg. Indenfor er der en lys entre med bryggers og va­ske­fa­ci­li­te­ter, dernæst et lækkert og stilrent åbent køkken. Fra køkkenet får man allerede et lille glimt af den rummelige stue, hvori pejsen, og de frie bjælker, skaber en elskværdig og autentisk hyggestemning. Den fritliggende trappe gør også huset anderledes og unikt, og mulighederne for at indrette præcis jeres ønskehjem er mange. Dernæst er der på stueplan også et godt soveværelse, samt et badeværelse. Førstesalen er pt. en te­e­na­ge­af­de­ling, som rummer tre gode værelser.

Alt i alt et unikt og særligt hjem, skabt til hverdagshygge og til familien, der kan lide at nyde livet i smukke omgivelser.

Kvalitet og god kundeoplevelse

Det vigtigste for mig er, at mine kunder er glade og tilfredse. Derfor gør jeg mig umage for altid, at levere en høj kvalitet og høj kundeservice. Fordi mit motto er "alt hvad der er værd at gøre, er værd at gøre ordentligt".

Jacob Bromberg Lind

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

jahe@edc.dk21 79 61 8158 58 72 31EDC Bo­li­g­Eks­per­ter­ne ApS