Villa fra EDC

Stibjergvej 50

4220 Korsør

945.000 kr.

3/2 rum, 96 m²

Hyggelig lille villa med skøn udsigt.

Dette hyggelige hus er beliggende i Svenstrup mellem Korsør og Vemmelev. Boligen er højt beliggende med en flot udsigt til marken foran huset og skoven bagved. Til boligen er der en super spændende skrånende grund med flere gode terrasser og hyggelig udsigt.

Svenstrup udmærker sig ved at have såvel ind­købs­mu­lig­he­der som skole, børnehave og fri­tidsak­ti­vi­tet i Tårnborghallen. Skal der bruges offentlig transport er det via stisystem. Du har ligeledes kort afstand til Korsør Station og mo­tor­vejstil­kør­sel til E20 kan ligeledes nås inden for få minutter.

Boligen indeholder to store værelser, badeværelse i original stand med bruseniche. Stor stue med flot udsigt til markerne foran ejendommen. Fra stuen er der direkte adgang til lækkert lyst køkken med masser af bordplads og alt i hårde hvidevarer. Køkkenet har direkte udgang til Vestvendt terrasse som indbyder til grillaftner med venner og familien.

Til boligen er der en god carport samt udhus til opbevaring.

Snyd ikke dig selv for at besøge denne skønne bolig som er et perfekt 1. gangs køb eller boligen til senioren som ønsker at nyde tilværelsen i en mindre bolig med flot udsigt.

Kvalitet og god kundeoplevelse

Det vigtigste for mig er, at mine kunder er glade og tilfredse. Derfor gør jeg mig umage for altid, at levere en høj kvalitet og høj kundeservice. Fordi mit motto er "alt hvad der er værd at gøre, er værd at gøre ordentligt".

Jacob Bromberg Lind

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

jahe@edc.dk21 79 61 8158 58 72 31EDC Bo­li­g­Eks­per­ter­ne ApS