Villa fra EDC

Tårnborgvej 65

4220 Korsør

850.000 kr.

3/1 rum, 72 m²
80 kvm. Stor garage

Gvi et bud - Rummelig villa med stor garage

Her er tale om en rummelig, centralt beliggende familiebolig med 80 kvm. garage/udhuse til at udfolde sig kreativt på.

Kvadratmeterne fordeler sig i stueplan på et lyst køkken med god bord- og skabsplads, 2 gode stuer en suite med udgang til god stor overdækket terrasse med flot udsigt til Korsør Bypark for enden af haven, Dejligt badeværelse med bruseniche.
I lys kælderetage er der 2 gode disponible rum som nemt kan bruges til opbevaring, herudover er det et disponibelt rum, som pt anvendes til værelse – som ikke er registreret beboelse – men egner sig fint til formålet.

Garagen/udhuset mangler færdiggørelse, men der er lagt el og vand ud i bygningen, som indeholder et stort værkstedsrum og herudover et udhus. Det er muligt at køre forbi huset og dermed er bygningen det perfekte hobbyværksted eller garage.

Byhuset ligger i et godt, centralt område, så der er aldrig langt til noget – heller ikke legekammerater og fri­tids­in­ter­es­ser.

Hyggelig have hvor der er god plads til at lege – overskuelig størrelse. Bypark med naturlegeplads, skaterbane og motionsoase, i ”baghaven”.

Kvalitet og god kundeoplevelse

Det vigtigste for mig er, at mine kunder er glade og tilfredse. Derfor gør jeg mig umage for altid, at levere en høj kvalitet og høj kundeservice. Fordi mit motto er "alt hvad der er værd at gøre, er værd at gøre ordentligt".

Jacob Bromberg Lind

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

jahe@edc.dk21 79 61 8158 58 72 31EDC Bo­li­g­Eks­per­ter­ne ApS