Villa fra EDC

Teglgården 33

4220 Korsør

1.450.000 kr.

4/3 rum, 135 m²

Charmerende hus og hyggelig have

Charmerende hus med hyggelig have – en af dem, de fleste børnefamilier drømmer om, fordi der er god plads til at lege, sol på terrassen og mulighed for at lade det meste passe sig selv, hvis man hellere vil prioritere grillhyggen og samværet.
Huset ligger i det attraktive Stadion-kvarter, lige der, hvor afstanden til skolen, fri­tids­in­ter­es­ser­ne, indkøb og legekammerater er dejligt børne- og familievenlig, og hvor der er mulighed for at trygt og frit børnelov på kryds og tværs af alder og gaden.

Huset er velholdt og godt indrettet; kvadratmeterne fordeler sig på entré med fin trappe til 1. sal, et værelse, et godt køkken – lyst og veludstyret - i åben forbindelse med spise- og opholdsstue samt adgang til ekstra stue og på 1. sal lyst repos, to værelser – begge med skabsplads, og et tidløst badeværelse med masser af skabsplads. Dejligt lysindfald i alle rum. I kælderen vaskerum med husets na­tur­ga­sin­stal­la­tion, disponibelt rum, der er (p.t. er indrettet som værelse), to fine opbevaringsrum.

Gedigent og sundt hus. Dejlig terrasse – og absolut uforstyrret og privat have. Indkørsel og carport med integreret, isoleret udhus. Kort afstand til mo­tor­vejstil­kør­sel og Korsør Station.

For mig handler det om mennesker

Når du handler med mig, så handler det om dig. Dig og dit hjem. Uanset om du vil købe eller sælge. Velkommen til EDC Bo­li­g­Eks­per­ter­ne.