Villa fra EDC

Blomsterhaven 23

4300 Holbæk

2.995.000 kr.

5/4 rum, 151 m²

Ind­flyt­nings­klar villa i attraktivt kvarter

Nu udbydes denne skønne 1 plans villa med bl.a hele 4 gode værelser, stor stue og en skøn have med masser gode solkroge.

Villaen er beliggende i Holbæk Øst i det attraktive Blom­ster­ha­ve­kvar­ter, hvor man er tæt på skole, dag­in­sti­tu­tio­ner, indkøb, offentlig transport og byen.

Villaen indeholder stort bryggers. Køkken med rigtig god skabs- og bordplads, hvor der samtidig også er mulighed for spiseplads. Stor dejlig lys stue med åben pejs og udgang til solrig terrasse, hvor der også er markise. Stort badeværelser med gulvvarme. Pænt toilet. Sidst er der hele 4 gode værelser. Der er pæne parketgulve i hele huset. Herudover er der et god udhus til, som nemt kan laves til kontor, hobbyrum eller lign. Dobbelt carport og et mindre skur.

Der hører en skøn stort grund på 1.247 kvm til, og haven er rigtig hyggelig med flere gode solkroge og uden den store indkig fra naboerne.

Et super velindrettet hus i attraktivt område, som bestemt er et kig værd!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lissi Berthelsen

Salg og vurdering

lb.430@edc.dk20 30 58 2259 44 00 22EDC Erland's