Villa fra EDC

Nellikevej 17, Vester Såby

4330 Hvalsø

3.099.000 kr.

6/4 rum, 183 m²

183 kvm. bolig på 1.451 kvm. grund

Rigtig flot istandsat gulstensvilla på 183 kvm. med eternittag, roligt og tilbagetrukket beliggende på 1.451 kvm. grund, i lille landsby, med baghave ud til åbne marker. Boligen er oprindelig opført i 1969 og sælger har foretaget en tilbygning på 73 kvm. i 2009.

Byens samlingspunkt er gadekæret, og lige overfor ligger instituion med børnehave og vuggestue. Byen er beliggende op til Aastrup Skovene og de smukke omgivelse omkring den historiske Tadre Vandmølle. Der er HT-bus til Hvalsø st. (5 km), og herfra er der 40 min. med direkte regionaltog til København H. Knap 2 km. til til-/frakørsel på Hol­bæk­mo­tor­vej­en. Børnene går i skole i Kr. Såby, og der er cykelsti og skolebus.

Husets indretning: Entre. Dejligt, lyst Invita køkken, al-rum/stue med brændeovn og flotte grå elementer samt udgang til haven mod syd. Lækkert badeværelse med bruseniche, væghængt toilet samt gulvvarme. Børneværelse. Stort soveværelse med skabsvæg. Mellemgang med skabe, 2 vinkøleskabe, køleskab, skabsfryser og med depotafdeling bag skabe. I denne afdeling har alle opholdsrum flet egeparket. I den nye afdeling, som har gulvvarme, er der indrettet et stort lækkert badeværelse med både badekar, bruseafdeling samt væghængt toilet. 2 gode store børneværelser samt et lille viktualierum med tørretumbler. Lækkert stort bryggers med vask, skabe og tørretumbler. I den nye afdeling er der egeparketgulve i værelser og i skabsrum.

Endvidere stor muret udhus med værksted og ældre pillefyr samt et udhus i træ.

Spartlede gipslofter overalt samt hvide fyldningsdøre.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Søren Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit og Jyske Kredit

san@edc.dk23 47 39 11EDC Hvalsø