Villa fra EDC

Hovedgaden 32

4350 Ugerløse

995.000 kr.

6/5 rum, 217 m²

Villa med 217 kvm. bolig, centralt i Ugerløse By

Nu har du mulighed for at købe denne centralt beliggende rødstensvilla i Ugerløse, opført i 1900, med et boligareal på 217 m2 og herudover et kælderareal på 50 m2. Grund 714 m2. Endvidere er der en carport på hele 33 m2.

Du bliver budt velkommen i entre med trappet til 1. sal. Der er stort køkken/alrum/spisestue. Herfra er der fordelingsgang med adgang til 5 værelser. Fra entreen er der adgang til badeværelse med bruseniche. På 1 sal kommer du op på et repos. Til højre er der adgang til 2 værelser og et køkken. Til venstre er der adgang til køkken, 2 værelser og lyst badeværelse med bruseniche.
I kælderen kommer du ned i fordelingsgang med adgang til vaskerum og 4 disponible rum.

En spændende og rummelig ejendom, hvor der må forventes udgifter til istandsættelse indvendigt og ændring af rumfordeling. Derfor er der gode muligheder for at sætte sit eget præg, og få lige den ejendom du selv ønsker dig.

Andelsboligen er beliggende i Ugerløse, som er en lille by på Nord­ve­stsjæl­land med 959 indbyggere, beliggende i Ugerløse Sogn fem kilometer øst for Undløse, seks kilometer nord for Store Merløse, otte kilometer vest for Tølløse og 17 kilometer syd for Holbæk. Ugerløse by, rummer bl.a. Dagli Brugs, friluftsbad, idrætsforening, børnehave og folkeskole.Der er gode bus­for­bin­del­ser mod både Holbæk, Ringsted, Sorø og Slagelse. Byen tilhører Holbæk Kommune og er beliggende Region Sjælland. Ugerløse Kirke ligger i byen. I egen bil kommer du til Holbæk, Ringsted, Sorø, Slagelse og Roskilde på mindre end 30 min., og til København på mindre end 60 minutter.

En ejendom med muligheder for dig som gerne vil sætte dit eget præg, og samtidig have god plads.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Eighill Skafte Pleinert

Ejendomsmægler

esp@edc.dk24 87 06 4659 18 55 02EDC Westermann