Villa fra EDC

Have Borupvej 79A

4370 Store Merløse

2.595.000 kr.

4/3 rum, 155 m²
Solgt

FLOT ISTANDSAT LANDSBYSKOLE - SOM SKAL SES

Her er muligheden for at købe en flot, spændende og gedigen ejendom med plads til familieliv, drømme og ambitioner.

Boligen på 155 m2 er opført som en gedigen rødstens bygning med rødt tegltag og dan­ne­brogs­vin­du­er. Boligen har gennemgået en større renovering indenfor de sidste par år hvilke er sket med respekt for ejendommens oprindelige stil. Boligen indeholder bla. flot klassisk spisekøkken med køkkenø med siddepladser, stor flot stue, badeværelse med spa, badeværelse med bruseniche. Lækker 25 m2 udestue som supplerer boligen perfekt. Der er desuden mulighed for at etablering af tagterrasse mod syd

Ejendommen opvarmes med ny luft til vand varmepumpe

Den oprindelige skolestue giver perfekt muligheder for erhverv, atelier, hobbyrum, fittnessrum m.v. Endvidere er der adgang til suveræne fællesarealer i "den gamle skolestue" som bla. indeholder den originale gymnatisksal som giver mulighed for et spil badminton, floorball, festsal m.v. Flot præsentabel gårdsplads. Stor grund med masser af muligheder efter egne ønsker og behov.

Området har bla. en skøn natur og et aktivt lokalliv i St. Merløse med masser af aktiviteter for store og små. Ligesom der er skoler og dagtilbud. 10 min til Tølløse, 15 min til Ringsted og 50 min til København.

Ejendommen er registeret som en ideel anpart.

FÆLLESUDGIFTER:
Fællesudgifter dækker ejendomsskat, ejen­doms­for­sik­ring, for­brugs­ud­gif­ter, el, varme, abonnement til varmepumpe, vand og fællesudgifter til vedligehold. Fæl­les­ud­gif­ter­ne udgør 4.500 kr. pr. anpart om måneden. Alle faste udgifter deles altså solidarisk.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Thomas Christensen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

tc.410@edc.dk40 41 19 9140 41 19 91EDC Selandia Ringsted