Villa fra EDC

Tåstrupvej 47, St. Tåstrup

4370 Store Merløse

1.745.000 kr.

4/3 rum, 127 m²

Velbeliggende villa i 2 plan med udsigt til marker i Store Merløse.

Nu har du mulighed for at købe denne skønne villa i 2 plan opført i 1920/1974 beliggende på en grund på 1.209 m2. Ejendommen er beliggende i landsbymiljø i St. Tåstrup ved Store Merløse med udsigt til marker. Ejendommen er opvarmet med Fjernvarme.

Du bliver budt velkommen i entréen. Der er et flot stort lyst køkken/alrum med masser af skabsplads og god plads til spisestue. Herfra kommer du ind i stor lys og hyggelig opholdsstue med brændeovn. Der er et stort badeværelse med skabs­ar­ran­ge­ment og bruseniche, og herudover et bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra opholdsstuen er der trappe til 1. sal, hvor du kommer op til stor lys repos/stue, hvorfra der er adgang til soveværelse og værelse, som begge har indbyggede skabe.

Der er en garage/udhus på 21 m2, et udhus på 43 m2 og herudover et lille udhus på 13 m2. Herudover er der en skøn stor parklignende have med udsigt til marker.

Store Merløse er et lille, men aktivt bysamfund med ca. 1200 indbyggere. Byen har egen skole, bør­ne­in­sti­tu­tio­ner idræts­fa­ci­li­te­ter samt en Dagli Brugs med ind­købs­mu­lig­he­der. Der er station med gode tog­for­bin­del­ser til Tølløse og Slagelse. Byen ligger centralt på Sjælland, og der er mindre end 30 min. kørsel til Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted og Roskilde. Til København kommer du i egen bil på mindre end 60 min.

En spændende ejendom, som skal opleves.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Eighill Skafte Pleinert

Ejendomsmægler

esp@edc.dk24 87 06 4659 18 55 02EDC Westermann