Villa fra EDC

Bakkehøj 3

4390 Vipperød

1.595.000 kr.

6/5 rum, 174 m²

Stor villa med fantastiske muligheder

Étplansvilla der ligger i det familie- og pendlervenlige Vipperød. Kvarteret er indbegrebet af børnevenligt, og jeres børn vil blive en del af trygge omgivelser med masser af legekammerater og fri­tidsak­ti­vi­te­ter. Planløsningen er yderst fleksibel, eftersom de indre vægge ikke er bærende, kan I indrette jer efter egne visioner og behov. Udgangspunktet er fire værelser ved siden af hinanden ved to badeværelser, mens der er et femte ved husets anden entré. Antallet af værelser kan reduceres til fordel for størrelsen, mens køkken og badeværelser er de oprindelige og kunne være klar til modernisering. Væggen ind til den store stue kan nedlægges til fordel for et stort køkkenalrum. Der er anlæg til brændeovn, som vil kunne varme det meste af boligen op, mens varmepumpen også bidrager til den gode temperatur.

Betragt haverne som jeres in­dret­nings­ven­li­ge, grønne projekt, hvor I får store og smukke træer, mens fliseterrassen ligger godt i læ for vind og omverden, så I kan sidde herude fra det tidlige forår til ud på efteråret. Haverne skal trimmes, og de har masser af plads til alt fra blomsterbede til køkkenhave.

Stisystemerne bringer børnene trygt omkring. Om det er til skolen fem minutter væk eller de øvrige børn i kvarteret. Fem minutter på cykel er der til skoven og femten minutter til Holbæk. Vipperød har daginstitution og et fantastisk og alsidigt idrætsliv. I kan cykle til stationen med tog mod Roskilde og København på cirka fem minutter, og det samme til su­per­mar­ke­der­ne.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Allan Bachmann

Indehaver, Afdelingsleder

aba@edc.dk40 16 26 6658 58 77 26EDC Poul Erik Bech