Villa fra EDC

Roskildevej 366

4390 Vipperød

1.995.000 kr.

6/4 rum, 187 m²

Stor villa med arkitektonisk karakter

Ejendommen byder på en anderledes arkitektur, der er med til at give boligen sin egen individuelle karakter. Den har tidligere været to huse, der i dag er bygget sammen, så her er massevis af plads til en stor familie. De unge kan have deres helt egen sektion i underetagens to værelser i det ene hus. Forældrene kan have soveværelse på første sal i det andet hus. Samværet kan dyrkes i det store og lyse køkkenalrum med et åbent Vordingborg-køkken. Her kan I under madlavningen føre samtaler med børnene, der laver lektier ved spisebordet. Køkkenets look passer godt til den landlige stemning, der omgiver boligen. I får både lyst og mørkt træ plus fliser på væggene. Under køkkenet er en lille kælder med fyrrum og en mindre op­be­va­rings­plads. Bryggerset er fra 2021, og i stuen er der en lille pilleovn, der sender hyggevarme rundt. Hovedhusets stueetage er med Junckers klikgulv, og der er gulvvarme i begge badeværelser. Væggene er af solidt kram, der holder godt på varmen.

Haven vender ud mod markerne, og I kan se frem til godt med privatliv. Rundt omkring er der flotte espalier-træer. Hyggeligt grillområde med plads til skønne havefester. Derudover er der et gårdmiljø med formiddagssol.

Fem minutters cykeltur er der til Vipperød Station, hvor der også ligger en daginstitution og skole tæt ved, hvilket gør det nemt at aflevere børnene om morgenen på vej til toget. På vejen hjem fra arbejde er det en smal sag at hente børnene og på vejen hjem handle ind i Dagli’Brugsen eller Netto.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Allan Bachmann

Indehaver, Afdelingsleder

aba@edc.dk40 16 26 6658 58 77 26EDC Poul Erik Bech