Villa fra EDC

Buerupvej 5, Buerup

4450 Jyderup

1.395.000 kr.

5/4 rum, 118 m²
Ny Sag

Ønsker du en ejendom med helt fantastisk udsigt? Så ser nærmere på Buerupvej 5!

Når du flytter til Buerup, vil du straks føle dig hjemme, da området har et godt sammenhold man sjældent finder andre steder samt mange spændende aktiviteter for hele familien. Her kan nævnes Buerupegnens be­bo­er­for­e­nin­gen (http://www.bu­erup­be­bo­er­for­e­ning.dk). Buerup har deres egen skole til og med 6. klasse med sfo. Der er direkte busforbindelse til Høng med skoler, gymnasium samt hyggeligt handelsliv. Området ejendommen ligger i er en sand naturperle som emmer af fugleliv. Buerup har et populært cykelområde, der både byder på stigninger som også tour de France valgte at benytte i 2022 samt smuk natur og store skovarealer. Beliggende 1 times kørsel fra København.

Bo for enden af blind vej i en moderne 1-plans villa med en god rumfordeling, som byder på: stor entré, rummeligt badeværelse med lyse klinker og bruseniche, 2 gode børneværelser, 1 soveværelse og stort kontor, lyst køkken med adgang til bryggers. Fra bryggerset er der udgang til udhuset. Dejlig stor lys stue med brændeovn fra 2018 samt luft til luft varmepump der ligeledes er fra 2018. I stuen får I også stort glasparti med 180 graders udsigt over det smukke sceneri med Tissø i baggrunden. Fra stuen er der også udgang til stor vestvendt terrasse etableret i 2020 med fliser og pa­nora­maud­sig­ten.
Selve haven har god plads med flere bede, buske og adgang til køkkenhave.
Indkørsel med plads til flere biler, garage og udhus, dette ville nemt kunne inddrages som ekstra værelse hvis dette ønskes. Det skal nævnes, at ejendommen har indlagt fibernet.

MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.