Villa fra EDC

Billesvej 24

4500 Nykøbing Sj

1.975.000 kr.

6/3 rum, 126 m²
Åbent hus med tilmelding 10. jun. 10:00 - 13:00

Flot mu­rer­mester­vil­la på central beliggenhed i smukke omgivelser!

Velkommen til Billesvej 24. Vi har fået fornøjelsen af at udbyde en rigtig flot ejendom, som i 1925 blev bygget og beboet af murermester Nielsen selv, som er kendt i byen for sine mange flotte mu­rer­mester­vil­la­er. Huset blev senest renoveret i 2013 af sælger med respekt for den herskabelige stil, så den i dag fremstår i flot stand. De fleste vinduer er udskiftet. Ud over et fantastisk hus, har du lige så fantastiske udemiljøer på den store og flotte grund, hvor der er indrettet mange hyggelige solkroge og terrasser, i autentiske omgivelser. Huset er iøvrigt billigt at opvarme, idet sælger kun har brugt 6-8 rummeter brænde om året til opvarmning, hvilket kun kan tilskrives den nyere og ekstrem effektive brændeovn som ekstraordinært fordeler varmen. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

Lad os starte indenfor. Her bliver du via nyanlagt flisegang omgivet af blomster, mødt af hovedindgangen. Den er i bedste herskabelig stil med højt til loftet, smuk snedkertrappe og de røde originale klinker. Herfra er der adgang til renoveret gæstetoilet. De 2 smukke stuer ligger mod syd og har udsigt det til grønne rekreative område ”præstevænget”, som sikrer dig et unikt og langt kig. Her er stor brændeovn, som let kan varme især grundplan op. Se eventuel den billige varmeregning fra sælger på kun 7000 kr. i år 2021!
Køkkenalrummet er ligeledes lyst og åbent og med masser af plads til den store familie og/eller gæster. Køkkenet er stilfuldt med hvide fronter og træbordplade og alt i hårde hvidevarer. I køkkenet er her et dejligt kig i den store baghave samt brostensbelagt gårdhave. Trægulvet i begge stuer og køkken er lagt i 2013 af sælger. Fra køkkenet er her adgang til praktisk viktualierum samt huset længe, som er 45 m2 der ikke er godkendt til beboelse. Her er i dag gjort klar til et gen­nem­gangs­bryg­gers med vaskesøjle og 2 udgange til have, med videre adgang til disponibelt rum der kan indrettes alt efter behov. Her skal vægge, gulve og lofter dog etableres.

Husets 1. sal fuldender den geniale planløsning med 3 gode soveværelser, mindre repos der i dag er indrettet som arbejdsplads/hobbyrum samt renoveret badeværelse. Herfra har man et smukt kig udover villaområdet samt førnævnte præstevænget. Det er meget få steder i byen du kan bo så centralt, med så langt et udsyn som hér! Gulvet på 1. salen er det gamle originale gulv fra grundplan, som sælger i renoveringen for 9 år siden, har genbrugt.

Her er fuld kælder på huset som fremstår i rå men tør stand, med masser af plads til opbevaring. Hernede finder man også fjern­var­me­an­læg­get.

Grunden er ligeledes en sjældenhed, når vi taler centrale beliggenheder. Den er 1645 m2, og du har flere solkroge mod syd og vest, så der er mulighed for at sidde og nyde solen hele dagen. Bliver varmen for meget, kan du trække solsengen hen på gårdterrassen eller i hængekøjen under de store smukke trækroner. Her er flere forskellige bærbuske, rabarber og frugttræer som kaster rigtig meget økologisk frugt af sig. Der er også rigtig god plads at boltre sig på samt fin op­be­va­rings­plads i meget brugbart redskabsskur. Der er derudover også plads til 2 biler i indkørslen og fin plads til etablering af eventuel garage eller carport, hvis dette ønskes.

Du kommer til at bo på en af de mest centrale adresser i Nykøbing Sj., på en stille vej med vejspærringer, som sænker trafikken markant. Skole, dag­in­sti­tu­tio­ner, supermarkeder og gågade er kun få hundrede meter herfra. Stranden kan nås på en kort cykeltur langs nordstrandsvej, og 3 minutter i bil, så er du ude af byen. Hvis du vil bo centralt og samtidig have masser af plads og luft omkring dig, så fås det ikke bedre end på Billesvej 24!

Lyder ovenstående interessant for dig, så ring allerede i dag på tlf. 59913333 og bestil en fremvisning.

Fakta om Odsherred (32.977 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.160 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.009 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.028 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45003227
Boligareal
126 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
1.645 m²
Antal etager
3
Byggeår
1925
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.671 kr.
Pris/m²
12.191 kr.
Liggetid
285 dage
Pris
1.975.000 kr.
Prisudvikling
-10,00 %
Kælder
73 m²
Vægtet areal
162 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.832 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.219 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.