Villa fra EDC

Gl Holbækvej 23, Stårup

4500 Nykøbing Sj

795.000 kr.

3/2 rum, 99 m²
34 visninger de seneste 24 timer

Hyggelig og charmerende ejendom i rolige omgivelser!

Velkommen til Gl Holbækvej 23. Her har vi fornøjelsen af at udbyde en hyggelig og charmerende bolig til salg, beliggende i rolige omgivelser i lille landsby mellem Nykøbing Sjælland og Højby. Fjernvarme er lagt ned i vejen, og skal således blot føres ind til huset, hvis dette ønskes. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

Vi rummelig entré træder man direkte ind i husets hjerterum. Her er åbent mellem køkken og spiseafdeling, hvor brændeovnen som står centralt placeret sørger for en dejlig varmestråling til hele rummet. Fra køkkenet videre adgang til gen­nem­gangs­bryg­gers med udgang til overdækket terrasse, og videre adgang til badeværelse. I grundplan findes også et af husets 3 soveværelser. Via flot vindeltrappe til husets 1. sal, bydes du velkommen af loft til kip, stor repos som sælger i dag har indrettet til soveværelse samt videre adgang til godt soveværelse.

I baghaven er der masser af plads af bolstre sig på. Der er stor græsplæne, men samtidig masser af hygge- og skyggekroge til de varme sommerdage. Husets udestue er også dejlig at forlænge udesæsonen i. Her har man solen hele dagen.

Til ejendommen er der også en garage med et dertilhørende værksted, carport og udestue. Carport og udestue er ikke registreret på BBR. Man har en præsentabel indkørsel med perlesten, hvor der let kan holde biler til gæsterne. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt af sælger. Blandt andet med nyt tag i 1997. Vinduerne er også løbende blevet skiftet.

Stårup er en lille landsby mellem Nykøbing Sjælland og Højby, som ligger i naturskønne omgivelser. Der er ikke langt til Annebergskoven og Isefjorden, hvis en frisk gåtur eller en cykeltur skal nydes. Samtidig er du tæt på togstationer i både Nykøbing og Højby, hvor flere supermarkeder også findes. Skoler findes ligeledes i både Nykøbing og Højby, hvor der også er bus­for­bin­del­ser.

Så søger du en bolig med fred og idyl, men samtidig i let forbindelse til hverdagens fornødenheder, så ring til os på 59913333 og bestil en fremvisning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.