Villa fra EDC

Gl Nykøbingvej 52

4572 Nørre Asmindrup

1.095.000 kr.

4/2 rum, 87 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar bolig til skarp pris!

Velkommen til Gl Nykøbingvej 52 i Nørre Asmindrup. Her har vi fornøjelsen af at udbyde en flot ejendommen til salg, på en stor grund med fantastisk udsigt over marker og åbne vidder. Boligen er indvendigt flot renoveret, med respekt for den gamle byggestil fra 1939. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

Via for­de­lings­en­tré med skabsplads, har man en flot stue/spisestue. Oprindeligt har denne været opdelt i to stuer, men der er altså i dag åbnet op, så samværet med hele familien og gæster kan nydes uden at være begrænset på pladsen. Det store køkkenalrum fra HTH med spiseplads og masser af skabsplads, er fra 2006. Her har man en smuk udsigt over ejendommens baghave, og kan skue ud over de flotte marker i baggrunden. Herfra videre adgang til husets bryggers med gulvvarme, hvorfra man har adgang til haven. Fra bryggers er her også adgang til husets gæstetoilet med gulvvarme. På 1. salen er her 2 soveværelser samt et rigtig flot badeværelse fra 2018 med gulvvarme! De 2 soveværelser er af fine størrelser, og specielt for­æl­dre­væ­rel­set skal fremhæves med sit store indbyggede klædeskab, som sjældent er set større, og hvor man har plads til stort set alt tænkeligt.

Generelt er hele ejendommen rigtig flot vedligeholdt både indvendigt og udvendigt. Der er isoleret under gulv i grundplan og de fleste vinduer og radiatorer er skiftet, hvilket kan bemærkes på varmeregningen. Da brændefyret pt. er under renovering, bruger sælger primært luft/luft varmepumpen til opvarmning, hvilket også er den som energimærket har taget udgangspunkt i. Da alle var­me­in­stal­la­tio­ner i huset er vandbåren, kan man med fordel investere i en luft/vand varmepumpe, og dermed energioptimere huset endnu mere end det er gjort i forvejen!

Husets 1. sal måler blot 15 m2 i BBR-meddelelsen. Dette er sælger dog i gang med at ændre hos kommunen, sådan at man på papiret får et større hus, som anslået ud fra plantegningen måler ca. 45,5 m2. Dette betyder at huset reelt set måler ca. 117 m2. Dog skal det nævnes at arealet er anslået, og udelukkende beror på anslåede værdier.
Udeområderne er fantastiske. Der er flere hyggelige flisebelagte ter­ras­se­mil­jø­er, kæmpe have med plads til boldspil og leg, fred og ro, urtehave, samt et stort kombineret værksted/fyrrum på 52 m2 som har fået skiftet tag. I haven har du mulighed for sol og skygge uanset hvilket tidspunkt på dagen. Baghaven vender stik øst, og forhaven stik vest. Forhaven er ligeledes af en god størrelse, og her er mulighed for at etablere drøm­me­ter­ras­sen, om det er med direkte adgang fra stuen, eller bare at fortsætte belægningen rundt om huset.

Gl Nykøbingvej er beliggende i Nørre Asmindrup, som er en lille stationsby i Odsherred mellem Nykøbing Sjælland og Holbæk. Her er idrætsforening, forsamlingshus, togstation og Odsherreds måske mest populære friskole samt tilhørende børnehave. Samtidig er der tale om en kommende Rema 1000, som muligvis bygges gå hundrede meter fra huset. Dette er dog ikke endeligt vedtaget. Har du bil, er det blot en køretur på 7 minutter til Nykøbing og 20 minutter til Holbæk.

Lyder ovenstående som noget for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os på 59913333 og bestil en fremvisning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Fakta om Odsherred (32.977 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.160 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.009 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.028 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45003298
Boligareal
87 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
1.937 m²
Antal etager
1
Byggeår
1939
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
1.798 kr.
Pris/m²
8.690 kr.
Liggetid
58 dage
Pris
1.095.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Vægtet areal
126 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
55.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.459 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.043 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.