Villa fra EDC

Lyngvej 53, Ellinge Lyng

4573 Højby

1.695.000 kr.

6/3 rum, 116 m²
Ny Pris

Velkommen til en stemningfyldt landvilla

Her bliver du virkelig ramt af historiens vingesus.
Hyggelig vinkelbygget landvilla opført tilbage i 1880 med sprossevinduer, hvidekalkede facader og stråtag på toppen.
Så snart du kører ind af den snoede stikvej fra hovedvejen ender du på egen par­ke­rings­a­re­al med plads til 4-5 biler.
Huset er beliggende tilbagetrukket fra Lyngvej på korteletgrund.

Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og opdateret så den i dag fremstår som en velholdt ind­flyt­nings­klar villa.

Ejendommen består af ikke mindre end 3.049 m2 grund som fordeler sig med en 40 meter grusvej fra Lyngvej til par­ke­rings­a­re­a­let, en mindre forhave og den store parklignende have bag huset. Den store have indeholder fliseterrasse, flere skønne kroge, og en afvekslende beplantning der er en botaniker værdig.

Huset indeholder: Stor entré med god plads til overtøjet. Fli­se­ba­de­væ­rel­se med toilet, bruseniche, badmiljø og vaskesøjle. Lyst og rummeligt landkøkken med god bordplads og egen spiseplads. Tre stuer, hvor den ene evt. kunne være kontor eller hobbyrum. Den anden stue på ca. 40 m2 med træpilleovn og herfra skydedør til den fliseterrasse hvorfra den parklignende have åbenbarer sig. Desuden en ca. 15 m2 halvrund stue som lokker med hyggelæsning i sofaen. Stuene har flotte plankegulve og loft til kip. Soveværelse med skabplads og to ekstra soverum.
Desunden et værsted/hobbyrum.

Så drømmer du om en landvilla med sjæl og historie, og med god plads til div. hobbyer, så er denne ejendom måske noget for dig.

En tryg og ordenlig handel

En tryg og ordenlig handel er vigtig. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Carsten Gjedde

Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

cagj@edc.dk21 80 66 7959 31 80 13EDC Teis Graver - Vig