Villa fra EDC

Oddenvej 318, Havnebyen

4583 Sjællands Odde

995.000 kr.

7/5 rum, 125 m²

Velkommen til Odsherred...

Klassisk mu­rer­mester­vil­la med flotte hvide termovinduer og tegltag - centralt i byen...

Vil du ud og have frisk luft og havudsigt overalt du bevæger dig i byen bør du overveje at flytte til den hyggelige Havnebyen. Ud over den fantastiske udsigt byder området på en levende fiskerihavn, badebro - med sauna for de vinterbadende, velbesøgte spisesteder som Den Gyldne Hane og Restaurant Noova, der begge byder på lækker mad. I Havnebyen finder man udover skole med sportshal, børnehave, bibliotek, motionscenter, stor Superbrugs med bageriudsalg, Havnebyens Kaffebar en skøn natur og søde naboer.

Huset er en smuk mu­rer­mester­vil­la - helt klassisk i materialer og fordelt på tre etager. Huset er løbende renoveret og står med flotte nyere termovinduer og moderne luft til vand varmepumpe, som suppleret med brændeovn giver huset en optimal op­varm­nings­form. Til huset får man 50 kvm. muret udhus og her er det kun fantasien der sætter grænser. Her kunne indrettes det fineste atelier, ke­ra­mi­k­værk­sted eller anden kreativ hobby og med beliggenheden ud mod vejen ville man også kunne sælge sine værker herfra. Udhuset har en flot byggestil, men kræver en del modernisering. Huset ligger på en dejlig lukket grund med flere gamle træer og hyggekroge.

Vi byder velkommen til huset i entréen med trappe til husets 1. sal. 2 skønne stuer en-suite - den ene med brændeovn. Gen­nem­gangs­væ­rel­se - der ville være oplagt til hjemmekontoret eller en ekstra spisestue. Godt badeværelse med separat muret niche. Hyggeligt køkken med fin mulighed for spiseplads. Baggang med udgang til haven. Husets førstesal er fuldstændig ombygget og efterisoleret af nuværende ejer. Her får man en god møblerbar repos og hele tre gode soveværelser. Kælder byder på fyrrum og vaskerum samt 2 store gode disponible rum - til den pladskrævende hobby.

Det er sjældent at vi kan byde velkommen til så smuk en mu­rer­mester­vil­la i Havnebyen - kom og se om det er jeres næste hjem...

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...