Villa fra EDC

Annasvej 30

4600 Køge

3.275.000 kr.

4/3 rum, 120 m²

Indflytnings klar villa 2,5 km fra Køge Torv

Find jer godt til rette i denne ualmindeligt velholdte etplansvilla under 2,5 km fra Køge Torv. Den er opført i charmerende gule sten med flere originale 60’er detaljer.
Boligens praktiske indgang fører jer ind i det pæne bryggers med et bord­ar­ran­ge­ment, der både indeholder vask, skabsplads og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Bryggerset er enhver børnefamilies drøm, hvor der er god plads til at komme af med både overtøj, gummistøvler og skoletasker.
Villaen er indrettet med tre gode værelser, hvoraf I fra det ene har adgang til et ekstra rum, der nuværende er indrettet som walk-in-closet, men som også vil egne sig fint som et kontor, der i så fald vil ligge helt uforstyrret i boligen. Endda får I også to pæne badeværelser; ét med brus og ét med kar.

Jeres gæster kan I byde velkommen i boligens pæne entré, der hænger sammen med boligens fordelingsgang. Og for ikke at glemme boligens hjerte, der skaber rum for gode familiestunder, har vi slutteligt, det nydelige køkken/alrum. Køkkenet er HTH elementer fra 2014 og fremstår lyst og åbent. Under madlavning har du stadig følelsen af at være sammen med din familie, som du snildt kan holde samtalen kørende med. Selvom du har gang i gryder og pander bag komfuret, har du nemlig stadig frit udsyn til alrummet, da emhætten er bygget helt op i plan med loftet. Et dejligt lysindfald skal I heller ikke gå ned på, idet rummet fyldes med solstråler fra det store sydvendte vinduesparti. Her vil I finde udgangen til en pæn fliseterrasse, der ligeledes er sydvendt. Her kan I nyde jer godt af sommeraftener med et glas kølende vin i hånden og udkig til børnenes løb og leg i den pæne overskuelige have.
Til boligen er endvidere stor garage samt muligheder for opbevaring i ejendommens udbygninger opført i samme stil som boligen.
Hastrupsøerne skal du ikke gå længe for at nyde synet af ligesom grønne arealer, off. transport, ind­købs­mu­lig­he­der og skole også alt sammen ligger i gåafstand fra adressen. Hopper I på cyklen kan I nå Køges byliv på blot 9 min.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeppe Ertman

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jep@edc.dk26 85 35 8158 58 77 85EDC Poul Erik Bech