Villa fra EDC

Sognevej 40, Valløby

4600 Køge

1.995.000 kr.

5/3 rum, 115 m²

Villa tæt på skøn natur

På en stille stikvej, får de nye ejere glæde af en privat og børnevenlig beliggenhed, tæt på store grønne fællesarealer, og legeplads via lukket stisystem. Placeringen er tæt på Vallø kirke, Vallø slot og Køge ligger blot en kort køretur fra ejendommen.

Når man ankommer til ejendommen, parkeres bilen nemt i den tilstødende carport. Herfra er der direkte indgang til ejendommens funktionelle bryggers, alternativt kan hovedindgang benyttes. Herfra træder man ind i rummelig og lys entre, med adgang til villaens store badeværelse indrettet med brus. Badeværelset giver også adgang til ejendommens for­æl­dresove­væ­rel­se.
Fra entreen er der også adgang til det ene af i alt to gode børneværelser.

Villaens store åbne køkkenalrum blev renoveret i 2013 med nye køk­ke­n­e­le­men­ter, masser af skabs-/bordplads og i direkte forbindelse med ejendommens store stue. Fra stuen er der udgang til stor terrasse og den nemt anlagte have.

Fra det store køkkenalrum er der udgang til ejendommens flotte højloftede udestue med pille brændeovn. Her er der loft til kip, og et væld af lys fra de store ovenlysvinduer. Fra udestuen er der ligeledes direkte udgang til den store terrasse og haven.

I haven er der indrettet godt skurrum/værksted og til villaen hører ydermere en stor funktionel garage.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.