Villa fra EDC

Antilopevej 22, Ejby

4623 Lille Skensved

3.295.000 kr.

6/4 rum, 168 m²
Ny Pris

Ind­flyt­nings­klar familievilla midt i Ejby.

Denne villa har alt det som en børnefamilie har brug for at få hverdagen til at fungere. Her er der badeværelse på hvert plan, 3 børneværelser, forældre soveværelse med walk in closet og i det store køkken-alrum kan hele familien samles til mange hyggelige stunder. Villaen er i gåafstand til bl.a. hand­le­mu­lig­he­der, institutioner og Ejby skole er kun en kort cykeltur væk.

Sælger har løbende renoveret ejendommen med bl.a. skiftet taget i 2015, samt efterisoleret, lavet gulvvarme i hele stueplan, renoveret begge badeværelser, skiftet døre og vinduer i huset etc.

Villaen indeholder i stueplan: Entre med plads til overtøj, fordelingsgang med trappe til 1. salen, badeværelse med brus, værelse, bryggers med egen indgang. Køkken, spise- (m. brændeovn) og dagligstue ud i et med udgang til haven og terrasserne. På 1. salen er der en repos som kan bruges til kontorplads, 2 børneværelser hvor det ene har adgang til hems. Badeværelse med både kar og brus og et stort for­æl­dresove­væ­rel­se, hvor der er udgang til altan.

Der er også en god muret garage med automatisk port, som kan bruges til opbevaring eller værksted.

Haven er sydvestvendt hvor der både er plads til mange hyggekroge, samt boldspil og leg.

Der er i Ejby planer om etablering af fjernvarme, se nedenstående link:

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.