Villa fra EDC

Kærvej 39, Enderslev

4652 Hårlev

1.395.000 kr.

5/4 rum, 137 m²

Charme, hygge og idyl

Overskriften omfavner dette fantastiske hus.
Her er nemlig tale om et hus på 137 m² med tagterrasse, beliggende på en skøn grund, der er perfekt til dig som efterspørger en charmerende bolig.
Stueplan er indrettet med en fin entré der indleder til huset første værelse, trappen til første salen og de resterende rum i stueplan. Går I til højre efter entréen vil i blive mødt af et fint køkken/alrum der ligger i åben forbindelse med de to stuer en suite. Slutteligt er der et stort badeværelse med toilet, kar og brus.

Første salen er indrettet med 3 gode værelser, det ene med egen tagterrasse, sikke en luksus. Ydermere byder førstesalen på en stor repos/stue, hvor man oplagt kan have kontor plads eller opbevaring.

Enderslev er et skønt landligt område med masser af natur, søde naboer og vigtigst af alt, masser af stilhed. 3 kilometer fra Endeslev ligger stationsbyen Hårlev med ind­købs­mu­lig­he­der eksempelvis i form af Brugs, Fakta og bager. Fra Hårlev er der også rigtig gode offentlige transport til Køge og København.

Velkommen til et skønt hus med 4 værelser og lyse rum.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Lauritsen

Ejendomsmægler, MDE

hela@edc.dk51 35 83 4458 58 76 37EDC Poul Erik Bech