Villa fra EDC

Nymøllevej 5

4652 Hårlev

1.995.000 kr.

6/3 rum, 172 m²

Centralt beliggende villa i Hårlev fra 1914

Med sin centrale beliggenhed i Hårlev finder du denne dejlige ejendom på Nymøllevej 5. Opført i 1914 og har hele 172 kvm. spændende indretning samt en skøn have med god plads til hygge og leg. Fra ejendommen er der gåafstand til både indkøb, toget til Køge samt indkøb og idræts­fa­ci­li­te­ter så en bedre central placering er svær at finde.

Du bydes velkommen indenfor i entréen hvor også tappen til første sal er. Rigtig rummelig stue med brændeovn og højt til loftet. Fra stuen er der en ekstra mindre stue/spisestue. Videre derfra er køkkenet som er holdt i varme farver og der er mulighed for at åbne op mellem den lille stue og køkkenet så det bliver et dejligt køkken alrum hvis dette ønskes. Fra køkkenet er der en lille mellemgang til et badeværelse samt depotrum og udgang til gården og videre til haven. På ejendommens første salg finder du først to store værelser og videre ad gangen er der et gen­nem­gangs­væ­rel­se som kan bruges til arbejdsplads. Herfra er der endnu en lille gang til et stort badeværelse med bruseniche fra 2022 samt endnu et stort værelse.

En rigtig spændende og unik ejendom med den gode beliggenhed i Hårlev.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Lauritsen

Ejendomsmægler, MDE

hela@edc.dk51 35 83 4458 58 76 37EDC Poul Erik Bech