Villa fra EDC

Birkevej 5

4681 Herfølge

2.699.000 kr.

5/4 rum, 136 m²

Velholdt villa, på rolig vej, centralt i Herfølge

På rolig vej, med en central beliggenhed midt i Herfølge, ligger denne velholdte villa fra 1971 med en tilbygning fra 1988. Villaen har et bebygget areal på 136 kvm, samt en garage på 26 kvm. På den 726 kvm store grund er der en pænt anlagt have med flere terrasser, hvor af den ene er sydvendt med flisegang til hyggeligt Tehus.
Ejendommen fremstår velholdt og løbende renoveret.
Den gode beliggenhed gør, at der er kort afstand til at hvad familien har brug for. Inden for en kilometers radius findes bl.a. skole, indkøb, bør­ne­in­sti­tu­tio­ner, idræts­fa­ci­li­te­ter samt gode offentlige trans­port­for­bin­del­ser.
Villaen byder velkommen i stor entre der åbner sig til fordelingsgang. Herfra er der adgang til to gode værelser (hvor det ene tidligere har været to og kan let opdeles igen). Fra for­de­lings­gan­gen er der adgang til stort bryggers samt flot badeværelse med bruseniche. Vinkelstuen har stort vinduesparti samt udgang til terrassen/haven. Fra stuen er der adgang til detlyse køkken. Ønskes der køkken/alrum er dette en oplagt mulighed. Fra stuen er der adgang til endnu et stort værelse. Værelset har et tilstødende værelse, måtte køber ønske og etablere forældre afdeling med eget bad er dette lige til.
Ejendommen byder på alt hvad familien kan ønske sig – den bør opleves.
Velkommen til Birkevej 5


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeppe Ertman

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jep@edc.dk26 85 35 8158 58 77 85EDC Poul Erik Bech