Villa fra EDC

Agertoften 9

4682 Tureby

2.395.000 kr.

6/4 rum, 141 m²

Lys og ind­flyt­nings­klar ejendom

Fra april måned vil man kunne tage toget direkte fra Tureby station, til København på godt 40min.

På Agertoften 9 får de nye ejere fornøjelsen af en lys og ind­flyt­nings­klar ejendom, tæt på smuk natur.

I Tureby bliver man del af et aktivt lokalsamfund og det gode naboskab. I løbet af året afholdes der flere arrangementer, såsom byfest, ju­le­træstæn­ding og fastelavn.
Børnene kan nemt og trygt gå de knap 400 meter til Al­ge­strup­sko­len, med tilknyttet SFO-ordning, og her findes også dagtilbud fra 0-6år. Blot to huse nede af vejen ligger det nærmeste grønne fællesareal med legeplads, boldbane og rekreativt område. Dette suppleres af det store grønne areal ved skolen, ligeledes med boldbaner, legepladser og rekreative fællesarealer.
I gåafstand nås både Grevindeskoven og Byskoven.
Det er også værd at nævne at stationen blot ligger 600m fra Agertoften 9, og herfra kører toget hver halve time til Køge og Næstved. Turen til Køge tager godt 10minutter.

Via nydelig anlagt forhave nås villaens lyse entre, hvor denne leder videre til villaens for­æl­dre­af­de­ling med eget bad fra 2013. Entreen fører ligeledes ind til en af ejendommens helt store kvaliteter, det store lyse køkkenalrum, med elementer fra Kvik og direkte udgang til stor solbeskinnet udestue.

Køkkenet er holdt i lyse elementer med masser af skabsplads, bordplads og kvalitets hårde hvidevarer. Imens der kokkereres i køkkenet, kan børnene klare lektierne ved spisebordet, imens pille brændeovnen tilføre rummet en skøn varme og hygge.
Fra køkkenalrummet nås villaens store dagligstue.

Ejendommens 3 regulære værelser ligger modsat for­æl­dre­af­de­lin­gen og har eget badeværelse, ligeledes med brus. Her er der også godt bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og separat indgang.

Villaens have er anlagt så den kræver et minimum af arbejde for at holdes flot. Sælger har haft fokus på at haven er nem og overkommelig så timerne kan nydes på den store terrasse.

Til ejendommen hører ydermere stor garage med godt skurrum og hyggeligt anneks.

Ejendommen har senest fået lavet ved­li­ge­hol­del­ses­frie gavle og vinduer/døre er skiftet i 2009.

Agertoften 9 er det oplagte valg til den unge børnefamilie, som vil kunne gå til skole, tage toget til Køge på 10 minutter og komme hurtigt på motorvejen til København.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.