Villa fra EDC

Vordingborgvej 167

4682 Tureby

2.599.000 kr.

5/4 rum, 123 m²

Morderniseret mu­rer­mester­vil­la

Villaen fremstår i absolut ind­flyt­nings­klar stand. Den store grund, giver køber uanet muligheder for udvidelse af boligarealet eller opførsel af garage mv. Villaen er placeret ca. to kilometer uden for Herfølge by, hvor der findes indkøb, skole, svømmehal, bibliotek, institutioner mv. Få hundrede meter fra ejendommen er der offentlig transport til Køge. Endvidere ligger ejendommen i gå afstand til Vallø Storskov, der indbyder til gåture eller en tur på mountainbiken.

Den gennemgribende renovering er foretaget i perioden 2007 til 2013, hvor der bl.a. er blevet skiftet køkken(renoveret i 2018), badeværelse, fyr, vinduer/døre, Aircondition i stue og soveværelse, nye døre indvendigt, nyt oliefyr + olietank, gulvvarme i hele stueetagen nye trægulve fra 2018, ny overdækning på terrassen fra 2018.

Villaen byder velkommen i lys entre med svungen trappe til første salen. Lyst badeværelse i flot design med stor bruseniche. Opholds- og spisestue med brændeovn i åben forbindelse med det store lyse køkken med direkte udgang til dejlig terrasse med udsigt over den store grønne grund. Fra spisestuen er der udgang til stor fliseterrasse. Herudover har huset bryggers med grovkøkken. Første salen er indrettet med stort soveværelse med walk-in-closet samt endnu et værelse. I det store soveværelse er der mulighed for at etablere et ekstra værelse.

En helt igennem lækker ejendom som er beliggende på en grund med uanet mængder af muligheder.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Nygaard Jonassen

Partner, Ejendomsmægler, MDE

kajo@edc.dk28 90 82 3358 58 77 86EDC Poul Erik Bech