Villa fra EDC

Hylledevej 24, Hyllede

4683 Rønnede

1.295.000 kr.

3/2 rum, 121 m²

Hyggelig ejendom i landlige omgivelser

Hyggelig ejendom i landlige omgivelser.

I udkanten af Hyllede finder vi denne charmerende ejendom med plads til familien, der ønsker frisk luft samt en velholdt ejendom. Hyllede er en ældre landsby, der har bibeholdt den intime land­by­s­stem­ning, men her får I stadig en beliggenhed, hvor der blot er 2,5 km til Kongsted, med skole, institutioner mm. Ydermere er der i Rønnede fine ind­købs­mu­lig­he­der og mo­tor­vejs­af­kør­sel, så selvom vi har en landlig villa, er der stadig kort afstand til det meste.

I stueplan byder boligen velkommen i bryggers/entré med adgang til det fine køkken med en svungen trappe til 1.sal. Køkkenet er dejligt åbent ind til den store spisestue med flisegulv, hvorfra der er adgang til badeværelse med brus. Fra spisestuen går du ned i stuen, der med sine store vinduespartier byder en masse lys ind og fra terrassedøren kan I gå ud på den vestvendte terrasse hvor aftensolen kan nydes.
Førstesalen byder på et værelse/repos, samt et stort soveværelse. Ydermere er der på 1. sal et toilet.

Der er på ejendommen installeret en luft til vand varmepumpe der sikre et lavt varmeforbrug og driver gulvvarmen i stueetagen.

Den fine have ligger ugenert og har flere hyggelige kroge, hvor sommeren kan nydes.

En charmerende ejendom med mange muligheder, der kan kombinere familieliv og natur.

Som køber hos EDC får du en gratis flyt­te­for­sik­ring fra Gjensidige (dækningssum 50.000 kr.)

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Nygaard Jonassen

Partner, Ejendomsmægler, MDE

kajo@edc.dk28 90 82 3358 58 77 86EDC Poul Erik Bech