Villa fra EDC

Kværredevej 33, Terslev

4690 Haslev

1.499.000 kr.

3/2 rum, 111 m²

Skøn velholdt og modersniseret landejendom i smukke omgivelser

Super charmerende og yderst velholdt samt moderniseret landvilla omgivet af marker og let kuperet terræn. En skøn perle kun få kilometer fra Haslev. Ejer har igennem årene passet rigtigt godt på ejendommen såvel ude som inde. Der er sket løbende mo­der­ni­se­rin­ger med respekt for ejendommen, så den idag oser af charme og stilsikkerhed. Der er mulighed for indrenting af yderligere værelser på uudnyttet loftsareal.
Ejendommen er indrettet med Entre, super lækkert nyere køkken med god skabs- og spiseplads. Derudover skøn lys spisestue med udgang til terrasse, flot opholdsstue med trugulv og synelig bjælker, soveværelse samt ekstra værelse og pænt lyst badeværelse med bruseniche.

Til ejendommen høre en skøn have med spredt beplanting og flere skønne kroge/terrasser hvor solen og landskabet kan nydes til fulde. Derudover stor carport med tilhørende godt udhus til det meste.

En skøn landlig perle.

Der er klargjort og indlagt fibernet, man skal blot tilmelde sig hos selskabet.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Henrik Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

hc@edc.dk56 31 33 00EDC Selandia Haslev