Villa fra EDC

Holbergsvej 137

4700 Næstved

3.498.000 kr.

5/4 rum, 173 m²
Ny pris!

Totalrenoveret murstensvilla i dig­ter­kvar­te­ret med alle de lækre detaljer

Det hele er lækkert og lige til at gå til i denne étplansvilla, der fra yderst til inderst fremstår i en lys, moderne og fuldkommen gennemført minimalistisk stil, som passer til enhver moderne families behov. I får tre store værelser, to badeværelser og et stort opholdsareal med køkkenalrum og newyorkervæg med skydedør til en ligeledes stor stue, der både får lysindfald fra øst og vest. Her er en markant pejs, der er noget af det eneste, der er bibeholdt fra det originale hus, men moderniseret, så den passer til hel­heds­ind­tryk­ket. I får et fjerde værelse ved køkkenalrummet, der er lige velegnet som legerum, kontor eller gæsteværelse.

I køkkenet er der Quooker, vinkøleskab med to zoner og emhætte integreret i kogepladen. Armaturerne er af messing, og fliserne i gang og bryggers er lagt i en grå nuance, som er nøje farveafstemt efter resten af boligens farvesætning. Ellers ligger der gulve i sil­de­bens­møn­ster i de øvrige rum. Smagfuldt, strømlinet og smukt hele vejen igennem. Det samme gælder terrassen, som I kommer ud til gennem de vestvendte dobbeltdøre i stuen. Garagen er 27 m2 og med el-betjent port, ligesom her et stik til el-bil. Hvis I anskaffer jer en robot til plænen, skal I ikke tænke meget mere på havearbejde.

Beliggenheden fås ikke meget bedre i Næstved. Naboskabet er venligt, og stisystemet er udbygget til det meste, så både børn og voksne kommer trygt omkring. I har ikke meget mere end fem minutter til det hele, herunder til skole, indkøb og centrum af byen.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.