Villa fra EDC

Kildebakken 2

4700 Næstved

2.695.000 kr.

5/3 rum, 130 m²
Charmerende - Fjernvarme

Sjæl og charme i Næstved - Fjernvarme

Charmerende klassisk mu­rer­mester­vil­la med masser af sjæl, centralt beliggende i Næstved, tæt på centrum. Fra denne skønne charmerende bolig, har du gåafstand til skole, børnehave, stationen og naturligvis også til bymidten. Her finder du blandt andet alle de spændende spe­ci­al­bu­tik­ker, gågader, cafemiljøerne, Axeltorv og Grønnegade Kaserne kulturcenter.

Ejendommen er opført i 1927, med tilbygning fra 1943. Fremstår i røde mursten og har i 2011 gennemgået en total renovering. Nyt rødt tegltag, kviste, nye sprossevinduer, nye døre indvendig og udvendigt, endvidere nyt el. I 2017 er der drænet rundt om ejendommen, ny kloak med luk og elektronisk pumpe. Efterfølgende er det lagt ny belægning rundt om ejendommen. Herefter er kælderen i stand sat i 2019 inkl. nyt fjern­var­me­an­læg. Endvidere nyt tag på garagen, samt ny port.

Når du ankommer til ejendommen bliver du i indkørslen mødt af et flot fliseanlæg med chaussesten. Der er god plads til parkering og der er flisegang hele vejen rundt om boligen. Grunden er på 380 m2 og rummer ud over huset, muret garage, terrasse og lille nem græsplæne.

Indeholder: Entré med trappe til 1. sal og nedgang til kælderen. Et rummeligt badeværelse med gulvvarme, HTH-elementer og en bruseniche. Et lille depotrum og udgang via køkkenet til lille baggård med adgang til garage. Svane køkken fra 2011, med klinkegulv med varme. Hvide elementer, nogle med glaslåger med indbygget lys. Endvidere overskabe, ligeledes med lys. Køkkenet er i åben forbindelse til rummelig spisestue, hvor der er fin plads til et stort langbord. Dobbelt franske døre til hyggelig daglig/tv-stue.

På 1. sal rummer boligen: En stor repos med Velux vinder mod nord og syd. Rummeligt soveværelse i den ene gavl, med vinduer til 2 sider, det ene Velux, samt skabe. I den anden gavl har du 2 rummelige børneværelser med vinduer til 2 sider - det ene i kvisten på begge værelser.

62 m2 meget anvendelig kælder med lofthøjde på lige under 2 meter. Indeholder: God trappe ned fra stueplan og ned i gangareal. Herfra, adgang til det fri og fordeling til de forskellige rum i kælderen. Badeværelse med stor bruseniche. Bryggers, samt et disponibelt rum, som anvendes til kontor/gæsteværelse/opbevaring.

Du får her en skøn ind­flyt­nings­klar ejendom i klassisk byggestil med central placering i Næstved.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Pedersen

Partner, afdelingsleder, Ejendomsmægler og valuar, MDE

thp@edc.dk61 54 60 7658 58 80 52EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag