Villa fra EDC

Rislevvej 51, Ganges Bro

4700 Næstved

4.395.000 kr.

7/4 rum, 201 m²

Fuldmuret luxusvilla fra 2007

Det er med stolthed, at EDC nu kan udbyde denne super lækre luxusvilla fra 2007 til salg.
Villaen er højt beliggende i det attraktive Ganges Bro område lige uden for Næstved by. Der er få minutters kørsel til flere supermarkeder, Næstved Centrum og kun et par km via cykelsti til en af Næstveds mest velrenommerede skoler, Susåskolen afd. Holsted.
Villaen fremstår i fantastisk god stand og er opført i topkvalitet med bl.a. fuldmurede vægge. Alle udvendige facader er malet i 2021 og står ”knivskarpt”. Næsten alle vinduer og yderdøre er for nylig udskiftet til træ/alu og med 3 lags lavenergiglas og der er gulvvarme i hele stueetagen. Adgang til ejendommen sker via elektrisk og fjernbetjent låge. Bemærk Til­stands­rap­por­ten - kun én bemærkning i den mindst betydelige karakter GRÅ - dette vidner om en villa i høj klasse.
Helt særlig er også den store grund på i alt 1,5 ha fordelt på 3 matrikler. Huset ligger på en fantastisk og 9.050 kvm stor grund, hvor en del er indhegnet med kvalitetshegn. De 2 øvrige matrikler er engarealer på den modsatte side af banen, der p.t. udlejes til kvægfolde. Den store have kræver meget lidt ved­li­ge­hol­del­se, da den primært består af græs. Så i stedet for at luge bede, kan tiden f.eks. bruges i det hyggelige shelter med bålplads og bænk, hvor en skøn udsigt kan nydes. Grunden støder op til en nedlagt grusgrav (tilhører grun­de­jer­for­e­nin­gen), som er et eldorado for børn at lege i.
Til ejendommen hører en fuldmuret dobbelt luxus garage på i alt 50 kvm med gulvvarme og med en udnyttet tagetage på 28 kvm., der er anvendelig til mange formål.
De 201 kvm bolig indeholder en entré med trappe til 1. sal. Dejligt badeværelse med bruseniche. Stort køkken alrum med fløjdøre til terrassen og i delvis åben forbindelse til opholdsstuen med flot parketgulv og med brændeovn. Ekstra værelse/kontor samt praktisk bryggers. 1. sal består af en stor repos med kvist og udgang til en ca. 10 kvm stor altan med skøn udsigt. Reposen kan indrettes til et ekstra værelse, hvis der er behov for 5 soveværelser i alt. Ellers er der 2 gode værelser, et stort soveværelse med fransk altan og indbyggede skabe samt endnu et dejligt badeværelse med både kar og bruseniche på den rummelige 1. sal.
Ring til ejendomsmægler Mikael Buse på 2964 9571 og aftale tid for en fremvisning at denne fantastiske villa.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.