Villa fra EDC

Trekanten 9

4700 Næstved

1.695.000 kr.

6/5 rum, 174 m²
Fjernvarme

174m² velholdt villa i den sydlige del af Næstved

I den sydlige del af Næstved, med kun ca. 10 minutters kørsel til centrum, finder I denne meget rummelig villa med et boligareal på hele 174 kvm. Fra ejendommen har du ligeledes kort afstand til sct. jørgens park samt skole via gode stisystemer. Villaen har siden opførslen i 1966 været i sælgers eje og er blevet passet og plejet nænsomt gennem alle årene og har senest fået skiftet tag i 2008.
De mange kvadratmeter fordeler sig på halvandet plan bestående af: Vindfang med adgang til husets entré/fordelingsgang. Herfra finder du husets køkken med god spiseplads. Køkkenet er beliggende i tæt forbindelse med den rummelige stue, som er opdelt i henholdsvis spiseafdeling og sofaafdeling. Fra både stuen og køkkenet har du udgang til den fine have samt den sydvendte flisebelagte terrasse. I den modsatte ende af huset via for­de­lings­gan­gen finder du 2 værelser, badeværelse, samt bryggers og ikke mindst et fyrrum med fjernvarme installation. Fra gangen har du ligeledes et rum med trappeopgang til husets 1. sal.
På 1. salen kan du se frem til et stort soveværelse med direkte udgang til den overdækkede altan samt en stor repos med nem mulighed for etablering af et 4. værelse, hvis der skulle være behov for dette.
Udvendigt møder dig en fantastisk lukket parklignende have med græsplæne samt en masse velanlagte og velholdte buske, bede samt træer som skaber en masse hyggekroge rundt omkring på grunden.
Til herligheden hører også en god carport med indbygget udhus.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.