Villa fra EDC

Kaj Lykkes Vej 22

4750 Lundby

995.000 kr.

5/3 rum, 160 m²
Solgt

Murermester villa i de rigtige proportioner.

Klassisk rødstensvilla fra 1938 med frontspids og boligareal på hele 160m² samt tilhørende udhus/værksted/garage på hele 72m². Her går man ikke ned på plads.

Boligen er indrettet med: Klassisk entre med trappen til 1.sal. Hyggelig pejsestue med dobbelte glasdøre til den store stue. Denne grænser op til køkkenet så her er gode muligheder for at skabe et kæmpe køkken/alrum. God plads til både spisebord og tv-hjørne. Erstat vinduet med en terrassedør og få udgang til haven. Gammelt og slidt køkken. Baggang til udhusbygningen samt nedgang til lille kælder. På 1.salen er der 3 fine og lyse værelser samt badeværelse med brus. Udhusbygningen er med fyrrum med ny (2022) luft/vand varmepumpe og værksted samt garage med porte. Carport lige ved hoveddøren. Nem og aflukket have til hund og børn. Det hele er nemt og lige til.

Alle 843 indbyggere i Lundby, og stadig med kraftig vækst i ind­byg­ger­tal­let, er sprængfyldt af energi og står klar til at møde sine nye naboer! Tilmed god og central beliggenhed med skole og børnehave i gå-afstand oppe af vejen og masser af legekammerater rundt på stierne i hele området. Togstation for enden af vejen til pendlerne og nem adgang til motorvejen. Nærmiljø i særklasse og stort set alt til hverdagen kan klares indenfor byskiltet.

Ring og bestil en fremvisning på tlf. 5598 5620 og lad os vise dig denne mangfoldige ejendom.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Pedersen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

kap@edc.dk21 34 24 4258 58 77 78EDC Poul Erik Bech