Villa fra EDC

Solvænget 35, Gl Kalvehave

4771 Kalvehave

1.375.000 kr.

4/3 rum, 115 m²

Velholdt, på dobbeltgrund i roligt villakvarter

For enden af en rolig villavej i Gl. Kalvehave finder du dette hyggelige og meget velholdte EBK-hus, model Søholm. Her er et godt naboskab, vejfester samt fred og ro.

Du er tæt på busforbindelse til Møn og Vordingborg og til en lille hyggelig havn blot 500 m herfra. Du har kun 3 km til nærmeste ind­købs­mu­lig­hed, som er Dagli’Brugsen ved Kalvehave. Her er også en super hyggelig lystbådehavn ved den smukke Dronning Alexandrines bro til Møn og gode muligheder for en skøn gåtur til og i Viemose Skov.

Husets carport er sammenbygget med ejendommen, så du kan komme tørskoet ind i huset med dine varer. I carporten er der et lille, isoleret værksted og 38 m² indbygget skur, der er velegnet til opbevaring af haveredskaber, græsslåmaskine, brænde m.m.

Bryggerset har klinker med gulvvarme og er godt indrettet med vaskemaskine, tørretumbler og bord­ar­ran­ge­ment med vask samt luft til vand varmepumpe.
Her er et flot køkken med et dejligt lysindfald og med udsigt til en havedam med guldfisk. I forlængelse af køkkenet er der en god spi­se­bord­s­plads i åben forbindelse med en hyggelig hjørnestue med brændeovn. Her er der mulighed for at dække op til mange gæster. Der er loft til kip over køkken, spiseplads og stuen samt teknik rum over bryggerset. Ved siden af bryggerset er der et gæsteværelse med hems under loftet. Fra stuen er der dobbeltdør til entréen med adgang til gæsteværelse, soveværelse og badeværelse. Gæsteværelset er med et hjørnevindue, der giver et godt lys til rummet og en helt fantastisk hems, som de fleste børn vil elske. Soveværelset er rummeligt og med skabsvæg. Badeværelset er med klinker, brus og et spabadekar.
Fra stuen er der tillige adgang til en dejlig, lys og lukket terrasse med motorbetjent markise og fliser – og med en fin udsigt til havedammen og den velbeplantede have med eget vandingssystem.

Der er fliseindkørsel og fliser rundt om ejendommen, en terrasse og et redskabsrum samt en stor græsplæne i baghaven med endnu et udhus med to rum og hver sin dør samt drivhus.

Der kan stykkes en grund fra, som enten kan sælges separat, eller man kan bygge endnu en villa. Der er internet fra YouSee på ejendommen, og der er fibernet fra Fibia i vejen. Ejendommen kan anvendes som flexbolig. Der er medlemspligt til grun­de­jer­for­e­nin­gen.

Nøgleord: tæt på lille lystbådehavn, offentlig transport - ca. 10 min. til motorvej - velholdt - stor grund - god indretning

Hjemmet er rammen om livet

Jeg sætter en ære i at hjælpe mennesker godt videre. Derfor gør jeg mit bedste for at hjælpe dig igennem bolighandelen fra start til slut – og det vil være mig, du oftest møder, når der er papirer involveret.

Belinda Rasmussen

Ejendomsmægler MDE

bpr@edc.dk30 53 51 2155 81 51 21EDC Møn ApS