Villa fra EDC

Østergårdstræde 14

4772 Langebæk

355.000 kr.

4/2 rum, 85 m²
Ny Pris

En sand oase langt fra larm og nysgerrige blikke.

I stille og hyggeligt landsbysamfund, hvor ”alle kender alle” og hvor man kun kommer forbi hvis man har et ærinde, er der nu endelig mulighed for at få foden indenfor.
Beliggende på lukket og fuldstændig ugenert grund med alt hvad dertil hører. Rigeligt med hyggekroge, natur og spiselige buske og træer, som virkelig vækker din indre husmand. Omgivelserne er den perfekte medicin mod stress.
Selve huset har sin oprindelse helt tilbage til 1850, hvor jernbanen mellem Vordingborg og Kalvehave drønede forbi. I dag er det fred og idyl der kendetegner ejendommen og området. Huset rummer 85 m² beboelse i et plan (det virker dog større), men her er også rig mulighed for udvidelse, både op og til siden. Indeholder: Vindfang/entré med videre adgang til køkken/alrum/stue. Opholdsstue/gen­nem­gangs­væ­rel­se. Lille toilet. Bryggers med vandvarmer og stik til vaskesøjle. Stort fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus. Soveværelse. 1.sal står uudnyttet og venter blot på hammer og søm. Som prisen antyder skal der selvfølgelig gøres noget ved ejendommen.
Billeder indvendigt er på vej!
Kan med fordel benyttes til flexbolig/sommerhus. Vi hjælper gerne med ansøgningen til kommunen!
Hvis livet skal være lutter lagkage, begynder opskriften med en fremvisning – ring til EDC Vordingborg alle ugens dage på 5598 5620.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Pedersen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

kap@edc.dk21 34 24 4258 58 77 78EDC Poul Erik Bech