Villa fra EDC

Vordingborgvej 87

4773 Stensved

5/2 rum, 120 m²
Solgt

1-plans villa med ny luft/vand varmepumpe fra 2021

Vi befinder os i den populære by Stensved, hvor landet møder byen og hvor man kan finde alt hvad man har brug for, lige om hjørnet! Stensved er en by i vækst og har virkelig meget at byde på, så hvis du vil bo i en by med vokseværk, så læs bare videre!
Boligen ligger belejligt i gåafstand til flere gode ind­købs­mu­lig­he­der og til byens skole. Kulsbjerg skole har klassetrin helt op til 9. klasse. Der er også idræts­fa­ci­li­te­ter for enhver smag i området og det gamle militærområde på Kulsbjerg inviterer til lange hyggelige vandre- og cykelture, hvor man i særdeleshed kan nyde det enestående natur- og dyreliv.
Mo­tor­vejstil­kørs­len i nærheden med blot 1 time i bil til København. Stensved har rigtig gode bus­for­bin­del­ser, og bussen går ca. hver 30. min. forbi ejendommen.
Ejendommen byder bl.a. på; Stor lys entré med loft til kip, entré, hyggelige stue, som også er med loft til kip og giver en god rummelig oplevelse og et rigtig godt lys. Herfra er der nedgang til hyggelig stue med brændeovn og stort lyst vinduesparti, herfra er der udgang til syd/østvendt terrasse, hvor solen kan nydes først på dagen.
Fra stuen er der ydermere et stort soveværelse med skabsvæg.
Hvis man drejer til højre i entréen, finder man husets badeværelse og endnu et godt soveværelse. Fortsætter man videre, går man ind i køk­ke­naf­de­lin­gen, hvor der er god plads til både madlavning, lektielæsning og familiehygge ved spisepladsen. Hvis man ikke har brug for spisepladsen, kan der med fordel etableres endnu et værelse. Fra køkkenet er der desuden udgang til både overdækket terrasse og terrasse i det fri med flot udsigt til skov og folde.
Rigtig god og anvendelig kælder. Disponibelt rum hvor der er installeret luft/vand anlæg. Vaskerum, hvor der desuden også er et toilet.
Til boligen hører rigtig fin muret garage med plads til både bil og habengut. Fra garagen er der også nedgang til kælderen.
Dejlig ugenert, lukket have med udsigt til marker og skov. Flere hyggelige kroge og terrasser på matriklen, hvor kaffen kan nydes i solens stråler hele dagen.
Haven giver en helt særlig fornemmelse af at være på landet og have naturen helt tæt på. Så er du til natur i baghaven, men samtidig ønsker at være tæt på det hele, så er denne bolig helt klart en oplevelse værd! Så ring til EDC allerede i dag 55985620 og book en fremvisning af denne herlighed!

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
47605017
Boligareal
120 m²
Kælder
30 m²
Vægtet areal
141 m²
Rum/værelser
5/2
Grundareal
1.108 m²
Antal etager
2
Byggeår
1959
Energimærke
E
Liggetid
715 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ditte Marie Moth

Ejendomsmægler, MDE

dmo@edc.dk40 18 29 2958 58 77 21EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Val­de­mar­stor­vet 1, 4760 Vordingborg

476@edc.dk55 98 56 20