Villa fra EDC

Kirkeholmvej 15, Hjertebjerg

4780 Stege

1.995.000 kr.

7/5 rum, 232 m²
Nyhed

Firlænget landsted med 3 hektar jord og udsigt til marker

Velkommen til Kirkeholmvej 15! Et særdeles velbeliggende landsted på skønne Møn, der i al sin pragt fremstår super charmerende. Op ad din egen markvej, fritliggende og med charme og sjæl. I befinder jer 8,7 kilometer fra Stege By, på en kuperet grund i naturskønne omgivelser med om­kring­lig­gen­de marker og rigt dyreliv, der er et perfekt sted for naturelskere. Her er flot udsigt over landskabet fra alle hjørner, samt vandkig i det fjerne. Hvis ejendommen nedbringes til under 2 hektar jord, kan den anvendes som flexbolig.

På den klassiske firlængede gård med store udbygninger får I god plads til både beboelse og hobbyer. Her kan rigtig mange forskellige drømme realiseres og udleves. De skønne udearealer inviterer til både afslapning og aktivitet, fx i haven.

Hovedhuset rummer 232 m² bolig. Her er gennemgående højt til loftet og et skønt lysindfald. I bydes velkommen inden for i en lys entré, hvorfra I får adgang til det lyse og funktionelle køkken, der er i direkte åben forbindelse med en stor opholdsstue med brændeovn: husets hjerterum, hvor familien kan samles omkring spisebordet eller hygge sig i den bløde sofa. I stuen er der rig mulighed for at indrette efter jeres egne behov og i egen stil. Her er endvidere et godt værelse samt et gen­nem­gangs­væ­rel­se, der lige nu bruges som påklædningsrum – og som ligger i forbindelse med et rummeligt soveværelse.

Fra køk­ke­naf­de­lin­gen, og via lang gang, får I adgang til et badeværelse med badekar og toilet, samt et bryggers med vaske- og tørretumbler. I den anden ende af huset får I to værelse, som begge er in­dret­nings­ven­li­ge. Desuden en stor stue med brændeovn og udgang til haven.
Denne landejendom kan blive en drøm, der går i opfyldelse. Med dens unikke beliggenhed, charme og rummelighed er den en oase af idyl, hvor man vil få fred og ro, samtidig med at man har alle faciliteter inden for rækkevidde. Det er en bolig, der vil fortrylle enhver, som sætter pris på naturen, på de fredfyldte omgivelser, historien og de mange muligheder for at leve det gode liv på landet. Jorden er økologisk, hvilket giver rig mulighed for at blive selvforsynende både med kød og grøntsager. En del af jorden er med folde, så der er klart hvis I drømmer om at sætte dyr ud, evt. heste. Disse folde bliver ikke oversvømmet af vand.

Ejendommen trænger til en kærlig hånd, men her er uendelige mange muligheder for at sætte eget præg på jeres kommende bolig.
Til ejendommen hører en meget stor lade med et imponerende træarbejde. Her er bogstavelig talt virkelig højt til loftet. Bygningen er charmerende og repræsenterer igen et utal af muligheder for anvendelse. Herudover er her diverse småbygninger og de 3 længer til gården, som indeholder stald, opbevaringsrum og loft som kan indrettes til beboelse.

Der er ført fibernet ind.

Så hvis du drømmer om en stor ejendom i fantastiske omgivelser med masser af muligheder og er du frisk på at gå i gang med at renovere, så kontakt EDC MØN på 5581 5121 og vi står klar til at hjæ

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
47802980
Boligareal
232 m²
Kælder
16 m²
Vægtet areal
250 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
30.520 m²
Antal etager
1
Byggeår
1890
Energimærke
G
Ejerudgifter pr. md.
3.719 kr.
Pris/m²
7.980 kr.
Pris
1.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
10 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.467 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.057 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver dag og har god erfaring med at få boligen godt videre til den næste familie. For mig handler det om tryghed – og det vil oftest være mig, du møder, når din bolig skal vurderes.

Lena Praem Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lh.478@edc.dkEDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21