Villa fra EDC

Fanefjordgade 36, Askeby

4792 Askeby

395.000 kr.

4/3 rum, 113 m²

Hånd­vær­ker­til­bud med skønt kig til markerne

I lille landsby med skønt kig til markerne og en dejlig have
Velkommen til Fanefjordgade 36, som byder på en flot og velpasset have med en skøn udsigt over markerne, der grænser op til ejendommen. Sælger fortæller, at de ofte ser vildt på markerne, når de er i haven. Ejendommen er godt indrettet med mange muligheder, og den trænger til en kærlig hånd.
Ejendommens indretning:
Fordelingsgang. Stor, lys og vestvendt stue, der i dag er delt i to – med kontor/soveværelse i den ene ende og stue i den anden. Hyggeligt køkken med adgang til et mindre, separat baderum. Fra køkkenet er der adgang til stuen og til en mellemgang, der fører til husets toilet, hvor der også plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Mellemgangen giver endvidere adgang til et godt værksted, hvor oliefyret står, og til en hyggelig overdækning.
1. salen er indrettet med repos med indbyggede skabe samt 2 gode værelser. Det største af værelserne har tidligere været delt i to.
Udover at haven virkelig er velpasset og utrolig flot, indeholder den også et godt redskabsskur med plads til de haveredskaber, der skal til for at vedligeholde haven.
Tæt på ejendommen finder du både offentlig transport, skole, dag­lig­va­re­bu­tik og frisør. Ejendommen ligger desuden i et kreativt område med masser af sjove projekter og spændende arrangementer, som giver liv i den lille by.
Ønsker du at tage en tur til vandet, ligger Hårbølle Havn blot ca. 5,5 km væk. Havnen er en mindre havn med en masse aktiviteter om sommeren, hvor du kan nyde det dejlige sommervejr med en madpakke eller et besøg på den lokale café ”Hårbølle Havne Høker”. Her kan du også nyde nogle ret fantastiske solnedgange.
Nøgleord: Hyggelig have, mange muligheder, tæt på skov og strand, tæt på indkøb, skole og offentlig transport

Hjemmet er rammen om livet

Jeg sætter en ære i at hjælpe mennesker godt videre. Derfor gør jeg mit bedste for at hjælpe dig igennem bolighandelen fra start til slut – og det vil være mig, du oftest møder, når der er papirer involveret.

Belinda Rasmussen

Ejendomsmægler MDE

bpr@edc.dk30 53 51 2155 81 51 21EDC Møn ApS