Villa fra EDC

Skovhavevej 7, Damme Skovh

4792 Askeby

595.000 kr.

3/2 rum, 58 m²

Fantastisk beliggenhed

Går du med drømmen om at bygge nyt hus? Så er her en helt fantastiske beliggenhed at gøre
det på!

Ejendommen er beliggende ned ad en lille stikvej, her er en fred og ro, og du har godt 4.300 m², hvor du kan slå dig løs.

Ejendommen er til nedrivning, og der skal selvfølgelig påregnes udgift til etablering af kloak, nedrivning mv.

Gammel have med nogle flotte gamle træer og rand­be­plant­ning. Det eneste der er brug for her er at få det hele trimmet lidt. Så er der fri udsigt over landskabet samt den hyggelige sø, som man selv ejer en del af.

Nærmeste by er Fanefjord. Den rummer alt hvad der skal til i hverdagen - Brugsen, folkeskole, samt offentlig transport. Kun 5,5 kilometer væk fra ejendommen ligger Møn Friskole. Et rigt kulturliv findes også i området, bl.a. Scene1, som findes i Hårbøllehuset, de sørger for både musik, foredrag og caféliv. Galleri 44 med international kunst og mange kunstnere har fundet vej til Fanefjord og bosat sig her, på grund af naturen og lyset m.m.

Ikke langt herfra ligger vandet. Rytsebæk Strand, som er en naturstrand med sand og kun få større sten i vandet samt parkering direkte ved nedgangen til stranden. Samt Hårbølle Strand, som er en rigtig god familiestrand, hvor man trygt kan lade ungerne plaske og soppe i vandkanten. Vandet er klart og fint, og der er en dejlig sandbund, så hverken små eller store skærer tæerne. Det er en god, bred strand med rigtig godt sand, der virkelig appellerer til bygning af sandslotte. Derudover fiskeri samt kano-/ og kajak sejlads. Kun fantasien sætter grænser.

Nøgleord: Fantastisk beliggenhed, byg nyt, tæt på skov og strand, Vestmøn

Hjemmet er rammen om livet

Jeg brænder for at yde en ekstra god service og skabe tryghed – for det er ikke ”bare” en bolig, der handles, men for mange sælgere et livsværk og for køberne en ny drøm. Rammen om familielivet. I møder mig både på vurderinger og fremvisninger.

Simone Junggaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

simhan@edc.dk40 22 98 8455 81 51 21EDC Møn ApS