Villa fra EDC

Vandværksvej 19, Bangsebro

4800 Nykøbing F

2.595.000 kr.

4/3 rum, 151 m²
Solgt

Vandværksvej 19, Skøn villa i Bangsebro, 4800 Nykøbing F.

I eftertragtet børnevenligt villakvarter i den Nordlige del af byen (Bangsebro) og med kig til skoven, ligger denne rummelige og utrolig velholdte 1 plans villa på 188 kvm incl 37 kvm udestue samt fantastisk høj og tør kælder på 65 kvm, og venter på nye ejere.

Villaen er opført i pæne kalksandsten med ski­fe­re­ter­nit­tag, som er malet i 2010, stor garage og værksted med nyere tagbelægning, og beliggende på stor dejlig, lidt kuperet hjørnegrund på 1.046 kvm., lukket med hæk og anlagt med græs.

Herudover dejlige syd- og vestvendte fliseterrasser (terrassen mod garage/værksted er etableret i 2021) , P-plads foran huset og bred indkørsel til garagen på 37 kvm samt værksted/udhus på 21 kvm.

Indeholder: Hovedentre / fordelingsgang med garderobe. Pænt gæstetoilet med brune fliser, toilet og nyt hånd­va­skear­ran­ge­ment. Rummeligt og velholdt badeværelse med grønne fliser, muret bruseniche, badekar, toilet og nyt hånd­va­skear­ran­ge­ment. Soveværelse med indbyggede skabe. Børne-/gæsteværelse. Stort værelse/kontor med indbygget skabsvæg og udgang til den skønne lyse udestue. Køkken/alrummet, som er villaens "kerne", er med hvide elementer fra Vordingborg Køkkenet (2017) og med alle hårde hvidevarer og "køkkenø", skøn spiseplads og nedgang til kælderen. Fra køkken er der dobbelt dør med glas til den store og meget lyse spise- og opholdsstue (mulighed for etablering af ekstra værelse) med store vinduespartier mod syd og udgang til haven/terrase fra halvdør samt til den store skønne udestue med flot rustikt klinkegulv. Kælderen indeholder: Gang med opgang til terrasse/haven. Meget stort hobbyrum / værelse som let kan opdeles og med godt lysindfald fra haven. Viktualierum/værksted. Godt bryggers med nye elementer, vask og installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Opvarmning med fornuftig fjernvarme – årligt forbrug 2021 kr. 13.742,06, grundet nyere la­ve­ner­gi­vin­du­er / døre (ca. 2014) samt god isolering, se pænt "C" Energimærke.

Der er indlagt fibernet og drænet ved kælderværelse mod haven.

Villaen fremtræder indvendigt med hvide vægge, hvide gips- og pladelofter samt med pæne træ- og tæppebelagte gulve m.m..

Skøn helt lukket og ugeneret have anlagt med græsplæne og dejlige ter­ras­se­om­rå­der, hvor solen og Bangse­brosko­ven i baggrunden kan nydes.

En utrolig rummelig og yderst velholdt villa med god plads, i særdeles eftertragtet område, som skal ses.

Hjemmet er rammen om livet

At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Derfor gør vi vores bedste for, at alle får en god oplevelse, når der er store beslutninger og drømme på spil.

Michael Pedersen

Ejendomsmægler & valuar

mp.485@edc.dk26 45 98 8754 85 23 00EDC Michael Pedersen