Villa fra EDC

Hejrevej 1, Langø

4900 Nakskov

1.195.000 kr.

8/5 rum, 237 m²

Til den store familie

Villaen ligger i et roligt par­cel­huskvar­ter kun en gåtur på 10 minutter fra det charmerende havnemiljø som er beliggende ud til Danmarks ø-rigeste fjord, et usædvanligt og smukt rekreativt område med rig mulighed for sejlads, fisketure, kajaksejlads mv. I stueplan finder du entré, bryggers, nyere køkken med spiseplads, den store stue, soveværelse med eget badeværelse, 3 gode værelser samt gæ­ste­ba­de­væ­rel­se. Fra stuen er der udgang til den dejlige udestue samt den overdækkede terrasse. 1. salen er indrettet med en stue samt 2 store værelser. Du kan fra 1. salen nyde vandudsigten. Til ejendommen hører en muret garage samt et anvendeligt udhus. Ejendommen opvarmes med pillefyr samt pilleovn.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.