Villa fra EDC

Pederstrupvej 6

4900 Nakskov

595.000 kr.

6 rum, 140 m²

4 værelser

Nu har du muligheden for at erhverve dig en stor og rummelig villa med central beliggenhed og på en børnevenlig blind vej. Villaen er beliggende kun en cykeltur på 5 minutter fra centrum og ind­købs­mu­lig­he­der. Villaen rummer 4 rigtig gode værelser og hvis man har brug for et femte værelse, så kan det nemt indrettes på første sal. I stueplan finder du bryggers, fordelingsgang, badeværelse, 2 værelser, køkken samt stue med udgang til haven. Fra stuen er der trappe til 1. salen hvor der er 2 værelser og et stort alrum/stue/værelse. Villaen er beliggende på en nem lukket grund. Til villaen hører en god garage. Der opvarmes med 2 varmepumper som kan suppleres med brændeovnen i stuen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.