Villa fra EDC

Tårsvej 48

4912 Harpelunde

295.000 kr.

3 rum, 90 m²
Købsaftale underskrevet

Oplagt flexbolig

I dette hyggelige og rolige landsbymiljø, tæt på skøn natur, med skov og strand ved Frederiksdal og kun ca. 7 km fra Nakskov med ind­købs­mu­lig­he­der mv., finder du denne skønne ejendom. Ejendommen rummer godt, og består i stueplan af en rummelig entré, dejlig stor og lys stue, et værelse, nydeligt badeværelse, hyggeligt køkken med spiseplads, samt bryggers/udhus. På 1. salen får du et godt værelse samt stor repos, som nemt kan bruges til et ekstra værelse.
Til villaen hører en lille men rigtig hyggelig og nem have, samt et hyggeligt overdækket terrassemiljø. Endvidere er en stor garage. Ejendommen har helårsstatus, men er en oplagt flexbolig.
Ejendommen opvarmes med luft til luft varmepumpe og brændeovn.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Sara Cecilie Jacobsen

Partner, Ejendomsmægler, MDE

sajac@edc.dk21 53 46 0458 58 73 61EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen