Villa fra EDC

Nordlundevej 3

4913 Horslunde

745.000 kr.

7/3 rum, 222 m²

Flot og stilfuld, 4-længet gård

På skønne Lolland, i den hyggelige landsby Horslunde, ligger den 4-længede gård Bon­de­tof­te­gaard, smukt opført i bindingsværk og med stråtag. Her er rendyrket idyl med stor flot bondegårdshave, lukket gårdsplads, og gode udbygninger, hvad enten du søger en bolig eller måske en flexbolig med bynær beliggenhed. Boligarealet er på ca. 220 kvm., og huset står fuldstændig ind­flyt­nings­klart. Indretningen består af flot entre, 4 skønne sammenhængende stuer med flotte trægulve, franske døre mv., 3 værelser, 2 flotte badeværelser med gulvvarme, bryggers/bagindgang og kæmpe stort landkøkken med god spiseplads. Der kan nemt etableres flere værelser i den helt nyistandsatte stue bagest i huset. Stor ladebygning, tidligere stalde, værksted, garage og diverse rum i meget fornuftig generel stand. 5.273 kvm. god grund og have. Der opvarmes med oliefyret centralvarme, suppleret med pilleovn i stuen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.